Download Windows 7 RC

windows7 download Incepand de ieri Microsoft ofera tuturor celor interesati posbilitatea de a descarca gratuit noul Windows 7 RC . Oferta este valabila pana in luna iulie iar licenta pentru versiunea de Windows 7 pe care o descarcati de pe siteul Microsoft este valabila pana pe 1 iunie 2010.

Pentru a descarca noul sistem de operare Microsoft mergeti la pagina de download Windows 7 RC de pe siteul Microsoft. In partea de jos a paginii gasiti doua link-uri de download (versiunea 32 sau 64 biti). Selectati limba noului dv sistem de operare si veti fi condusi apoi pe o pagina de autentificare in care trebuie sa va conectati cu un Windows Live ID ( un cont MSN Hotmail, MSN Messenger, ori Passport).

download windows 7 RC

Veti intra apoi pe o noua pagina in care veti gasi codul de activare a versiunii de Windows 7 RC pe care va pregatiti sa o descarcati. Sfatul meu este sa notati undeva codul sau sa faceti un screenshot al paginii, pentru ca downloadul fisierului .iso Windows 7 dureaza destul de mult si e posibil sa inchideti accidental pagina cu Windows 7 Product Key.

Apasati Download Now si, prin intermediul unui manager de download Java, va porni descarcarea Windows 7 RC. Fisierul pe care il descarcati are 2,36GB ceea ce inseamna ca, in functie de viteza dvs. de download, va dura ceva timp pana va fi finalizata descarcarea. Partea buna este ca aplicatia de download are si optiunea de intrerupere  si apoi reluare a descarcarii lucru ce inlatura riscul inchiderii accidentale a downloadului.

Dupa ce ati descarcat fisierul .iso cu Windows 7 folositi Nero 9 sau oricare alternativa Nero pentru a arde fisierul pe un DVD si sunteti gata sa testati noul sistem de operare Microsoft. Trebuie totusi sa tineti cont de cateva cerinte de sistem minime pe care trebuie sa le indeplineasca sistemul dvs.:

- minim 1 GB de memorie RAM

- procesor de minim 1 GHz

-cel putin 16 GB spatiu liber pe partitia unde instalati Windows 7

-placa video care suporta DirectX 9

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

VIP Obsession spunea...

Dupa ce cititi articolul asta ca va recomand pentru a va relaxa atat trupul cat si sufletul o sedinta de masaj erotic. Enjoy your time in the most erotic way! http://www.vip-obsession.ro

Gabriel Popa spunea...

Salut!
Te invit pe tine si pe toti cititorii tai sa sustineti proiectul http://www.ad-lot.com , o sulutie publicitara “de criza” a unui tanar student roman.
O zi buna!

Trimiteți un comentariu