Competitii tampite... numai in Japonia

Exista multe filme pe Youtube in care unul sau mai multi pustani se prefac ca interpreteaza o melodie... dar sa faci un concurs in care sa incerci sa reproduci sunetul unui instrument muzical folosindu-ti fata, asta chiar ca e o tampenie. Interesant insa, celor doi concurenti chiar le iese faza...

Lasa-te invartit de 50 de ori, mergi pe o scandura deasupra unui bazin cu apa fierbinte, apoi racoreste-te intr-un recipient plin cu gheata ... asta chiar ca e o tampenie!

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

ADrive ... un hard disk de 50 Gb disponibil gratuit online

adriveADrive este un serviciu de gazduire online a fisierelor, complet gratuit, si care,din cate cunosc eu, ofera cel mai mare spatiu de stocare disponibil pana acum printre serviciile de acest gen: 50 Gb.

Nu exista nici o restrictie in ceea ce priveste tipul de fisiere pe care puteti sa le stocati , serviciul  oferind posibilitatea de a salva si stoca orice tip de fisier: muzica, fotografii, filme, documente, etc...

2007-11-19_003800

Odata inregistrati, utilizarea serviciului este foarte simpla. Spatiul de stocare poate fi organizat in foldere si subfoldedre, interfata de incarcare permite incarcarea simultana a mai multor fisiere, cu conditia ca  dimensiunea fiecarui fisier sa nu depaseasca 2 GB.

Dupa incarcare, aveti posibilitatea de a stabili daca fisierul pe care tocmai l-ati incarcat sa devina privat ( numai dvs. veti avea acces la el), sau public, disponibil ptr. vizualizare si descarcare pentru oricine.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..