Google Adsense experimenteaza noi tipuri de unitati de anunturi

adsense

Google a inceput sa experimenteze metode noi de a afisa reclamele Adsense.

In acest sens, in unele din unitatile de anunturi in format 336x280 si 300x250, care in mod obisnuit contin 4 sau 5 linkuri, acum exista cazuri in care in partea de jos a reclamelor apar mici sageti ce permit afisarea in mod "scroll" a pana la 20 linkuri publicitare.

Ramane de vazut cand va fi introdusa oficial aceasta optiune si care va fi randamentul sau din punct de vedere a veniturilor generate.

via gSpy

mai departe..

Vi s-a blocat computerul? ... Deblocati-l cu AntiFreeze!

 

Imaginati-va urmatoarea situatie: tocmai scrieti o lucrare de diploma sau un alt document important si dintr-o data computerul se blocheaza; nu mai tineti minte cand ati salvat ultima data documentul si ati prefera sa nu dati reset desi aceasta pare singura solutie valabila.Pana la urma dati reset si va enervati cand vedeti ca ati pierdut o mare parte din munca de pana atunci.

Acest lucru nu s-ar intampla daca ati fi avut la dispozitie Antifreeze, un program gratuit, care poate constitui ultima solutie atunci cand computerul dvs. se blocheaza si nu puteti ofectua nici o operatiune, nici macar prin intermediul Ctrl+Alt+Del.

Antifreeze poate fi lansat folosind combinatia de taste CTRL-Win-Alt-Home si, conform specificatiilor oferite de creatorii sai, odata lansat, programul "adoarme" toate procesele si programele,cu exceptia celor considerate critice, in asa fel incat sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a depista si inchide procesele care au provocat blocarea computerului.

antifreeze

Dupa cum probabil realizati si dvs, un asemenea program este greu de testat si probabil voi avea aceasta ocazie in momentul in care, din nefericire, voi fi in situatia prezentata mai sus.

Din aceasta cauza nu pot sa va spun cu siguranta daca functioneaza, insa pentru orice eventualitate, precum si datorita faptului ca nu consuma prea multe resurse, voi pastra AntiFreeze instalat si voi spera sa nu am nevoie de el prea curand.

Download AntiFreeze

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

LyricsJoy ... plugin Winamp cu corespondenta in Yahoo Messenger

Winamp probabil ca este cel mai popular audio player folosit in Romania, la fel cum este si Yahoo Messenger pe segmentul aplicatiilor din categoria sa.

Niste baieti isteti s-au gandit sa combine cele doua aplicatii populare prin intermediul LyricsJoy, un plugin Winamp ce ofera posibilitatea vizualizarii versurilor unei melodii in momentul in care aceasta este redata de Winamp.

Lyrics Joy este deosebit de alte plugin-uri de acelasi gen datorita faptului ca pe langa redarea versurilor melodiilor acesta efectueaza o cautare automata pe YouTube pentru a descoperi daca melodia respectiva are un videoclip si daca acesta este incarcat pe YouTube.

lyricsjoy

In cazul in care programul descopera videoclipul, acesta, impreuna cu versurile melodiei, vor fi afisate intr-o fereastra ce se deschide alaturi de Winamp. De asemenea, in acelasi loc va fi afisata si o lista cu melodiile care au legatura cu artistul sau cu denumirea melodiei initiale, in asa fel incat aveti posibilitatea de a descoperi si vizualiza versurile si videoclipurile unor melodii noi ale artistului preferat.

 yahoo

Ei bine, si ce legatura au toate cele de mai sus cu Yahoo Messenger? Au, din cauza ca LyricsJoy are posibilitatea de a transforma status-ul dvs. din Yahoo Messenger, inlocuindu-l cu versurile si titlul melodiei pe care tocmai o ascultati in Winamp. Bineinteles daca doriti acest lucru; daca nu, puteti debifa oricand aceasta optiune, accesand iconita LyricsJoy din Taskbar si selectand meniul Settings.

De asemnea, accesand meniul Status din fereastra principala, aveti posibilitatea de a stabili ca in status sa apara numai numele melodiei sau a artistului fara a mai fi afisat si linkul catra siteul aplicatiei sau numai versurile melodiei fara alte texte suplimentare. 

status

Download LyricsJoy

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Download Trilulilu video

trilulilu

Daca pana acum am prezentat programe si aplicatii online pentru descarcarea videoclipurilor de pe YouTube sau de pe alte site-uri din strainatate care gazduiesc filme, astazi am descoperit un site care pemite descarcarea filmelor de pe Trilulilu, cel mai popular site video din Romania.

Aplicatia, gazduita de site-ul lui Mihia Iorga, face posibila descarcarea filmuletelor gazduite nu numai pe Trilulilu cat si pe YouTube, Google Video, Neogen Video, etc, prin simpla introducere a adresei filmului pe care doriti sa-l descarcati in campul special creat si apasarea butonului Download.

Rezultatul va fi obtinut sub forma unui fisier video in format .flv pe care il puteti vizualiza folosind FLV Player, linkul pentru descarcarea acestuia, precum si o extensie pentru Firefox fiind disponibile in aceeasi pagina.

Daca doriti sa redati filmul descarcat in playere video uzuale ca Winamp, Windows Media Player, BSplayer, etc aveti posibilitatea de a converti fisierul video intr-un format suportat de aceste playere folosind Super Video Converter unul din cele mai bune programe de acest gen.

Link: Trilulilu Download Site

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..