Separatoare pentru taskbar in Windows 7

In cazul in care aveți posibilitatea si/sau va pricepeți, recomandarea mea este sa renunțați la XP sau Vista si sa instalați Windows 7. In afara de interfața grafica superba, Windows 7 oferă si un set de functionalitati extrem de utile pe care nu le găsiți in Vista si mai ales in XP.

Dintre acestea, primul lucru care iți sare in ochi, este noul Taskbar Windows 7. După 14 ani in care cei de la Microsoft nu au făcut decât mici modificări estetice, noul taskbar este total redefinit, fiind transformat intr-un lansator de programe foarte asemănător barelor de unelte pe care le întâlnim la Mac-uri.

Astfel, programele favorite, folderele sau chiar si anumite pagini web pot fi “trase” in taskbar in așa fel incat sa poată fi accesate mai ușor. Din păcate, daca exageram cu numărul acestor “favorite”, exista posibilitatea sa ne incurcam in ele si sa lansam din greșeala alta aplicație in locul celei pe care doream sa o deschidem. Mie mi se întâmpla foarte des sa deschid din greșeala Photoshop-ul si, cum acesta solicita extrem de multe resurse, de multe ori computerul se blochează si trebuie sa-l restartez.

mai departe..