Alternative gratuite la Nero Burning Rom 8

Daca sunteti in situatia in care nu puteti folosi Nero Burning Rom, nu disperati, exista programe gratuite care pot inlocui cu succes excelentul soft de inscriptionare de la Nero si care, desi nu ofera atat de multe optiuni ca si, sa zicem Nero 8, permit utilizatorilor sa "arda" un disc fara nici un fel de problema.

sony_ext_dvd

Iata o lista ce cuprinde 10 din cele mai bune programe de inscriptionare gratuite:

BurnAware Free Edition - o aplicatie gratuita excelenta care face uitate multe alte programe de inscriptionare comerciale. Programul permite efectuarea majoritatii operatiunilor de inscriptionare existente: arde CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray; creeaza Audio-CD-uri si DVD-Video; permite transferarea imaginelor .ISO pe discuri, etc

Download

 

InfraRecorder face fata cu succes majoritatii cerintelor pe care le are un utilizator de la un program de inscriptionare. Interfata este foarte "prietenoasa", usor de utilizat poate si din cauza ca se aseamana foarte mult cu aspectul grafic intalnit la Nero. Singura problema o reprezinta viteza cu care "inghite" resursele PC-ului, de aceea este recomandat sa nu utilizati calculatorul in timpul inscriptionarii Cd-urilor sau DVD-urilor

Download I Screenshot

 

CDBurnerXP este o aplicație gratuita pentru inscripționarea CD-urilor și DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray și HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripționa și crea fișiere imagine ISO. Interfata grafica este excelenta si ofera o viteza de scriere foarte buna.

Download | Screenshot

 

Burnatonce este capabil sa lucreze cu majoritatea formatelor de imagini (.cue / .bin,. Iso and. Toc) si permite copierea "on the fly" a CD-urilor si DVD-urilor( fara a mai fi necesara copierea pe hard)

Download

 

StarBurnFree - poate inscriptiona fara probleme CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray si HD-DVD. Permite taierea filmelor in format DVD9 pentru a face posibila inscriptionarea separata pe doua DVD de capacitate normala. Multitudinea de functii si optiuni poate parea complicata unui incepator, insa in mainile unui utilizator avansat poate face minuni.

Download

 

ImgBurn cu freeware-ul ImgBurn puteti crea toate tipurile de fisiere-imagine pe CD sau DVD (AM, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IBQ, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI, UDI) cu doar trei click-uri de mouse.

Download

 

FinalBurnerFree este probabil cel mai bun program pentru inscriptionarea de discuri in Vista. Programul permite crearea si inscriptionarea de CD-uri, DVD-uri precum si arderea imaginilor ISO pe discuri.

Download

 

Burn4Free este un program ideal pentru crearea de copii de rezerva si inscriptionarea compilatiilor audio. Simplitatea si interfata grafica unica transforma Burn4Free intr-un program de inscriptionare ideal pentru incepatori.

Download

 

DeepBurner este un burner gratuit si este o alternativa reala la programele comerciale. In plus fata de CD-urile si DVD-urile cu date, acest program poate crea de asemenea CD-uri si DVD-uri cu muzica si fotografii.

Download

 

Cdrte este un program de inscriptionare disponibil in doua variante: puteti descarca si instala o versiune normala ce necesita instalare insa daca sunteti fanii mobilitatii aveti la dispozitie si o versiune portabila pe care o puteti purta si folosi oriunde cu ajutorul unei memorii USB.

Download

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Anonim spunea...

este bun deoarece este un program de exceptie ptr incepatori

Anonim spunea...

care din programele de copiere dvd (filme)i-mi uneste clipurile video pe care le-am filmat cu o camera vidoe HDD atunci cind doresc sa le copii de pe o memorie externa pe un dvd- dvd care sa se poata vedea cursiv fara intreruperi atat pe PC cit si pe oricare DVD ???? VA MULTUMESC

Valigw spunea...

Care programe din cele de mai sus au si limba romana la optiuni ?

Cezar spunea...

UltraISO rocks. Eu cred ca le intrece pe toate, si ma mir, cumde nu l-ai introdus in lista... Si are si meniu in limba romana.

Trimiteți un comentariu