doPDF ... converteste automat documentele Word in PDF

Dupa ce in urma cu ceva timp v-am prezentat o solutie prin care puteati salva in format PDF documentele create in Office 2007 intr-un mod simplu, fara a mai fi necesar un convertor de texte , iata ca a venit si randul unei solutii care sa permita convertirea directa a documentelor create cu ajutorul aplicatiilor Microsoft Excel, Word, PowerPoint existente in versiunile Office XP sau Office 2003.

"doPDF este un creator de PDF-uri ce poate fi folosit gratuit atât pentru uz personal cât şi pentru uz comercial. Utilizând doPDF puteti crea PDF-uri selectând comanda "Tipăreşte" din orice aplicatie care oferă opţiuni de tipărire. Cu câteva clickuri aveti posibilitatea de a transforma în PDF orice document creat cu Microsoft Excel, Word, PowerPoint sau chiar şi email-urile sau paginile web favorite.

doPDF6.1 se instalează ca si o imprimantă virtuală, după instalare fiind listată în secţiunea de "Imprimante şi Faxuri". Pentru crearea unui document PDF trebuie doar să trimiteti documentul pentru tipărire la imprimanta virtuală doPDF.

Deschideti un document (creat cu Microsoft Word, WordPad, NotePad sau alt program), alegeti opţiunea "Print" şi selectati din lista imprimantelor doPDF. În următorul pas trebuie aleasă o locaţie unde va fi salvat documentul PDF creat şi, după ce conversia în PDF va fi finalizată, documentul PDF va fi deschis automat cu ajutorul cititorului de PDF-uri. În filmuleţul de mai jos este prezentată pe scurt modalitatea de creare a unui document PDF dintr-un fisier Microsoft Word":

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Xeeber vs. Invisible.ir ... care e cel mai bun site pentru descoperi userii invizibili

2008-02-06_152516

Despre Xeeber am tot vorbit, reprezinta la ora actuala probabil cel mai popular serviciu online care ne permite sa vedem daca un ID Yahoo Messenger este ascuns sub statusul "invisible", asa ca nu vom insista asupra sa.

Noutatea si surpriza placuta o reprezinta Invisible.ir un site pe care l-am descoperit recent si care, pe langa facilitatea devenita deja clasica de depistare a unui utilizator Y!M invizibil, introduce o optiune noua si extrem de utila: verificarea simultana a mai multor utilizatori Yahoo Messenger.

Spre deosebire de Xeeber unde pentru a verifica mai multe ID-uri trebuia sa le introducem pe rand si sa repornim scanarea, Ivisible.ir permite prin intermediul functiei Multicheck introducerea unui numar nelimitat de ID-uri si scanarea simultana a acestora.

Interfata care permite scanarea este asemanatoare cu o fereastra Yahoo Messenger iar rezultatele sunt afisate in interiorul aceleeasi ferestre, diferenta dintre un user invizibil si unul offline fiind data de modul in care se coloreaza in galben iconita din fata ID-ului.

invisible.ir

Partea neplacuta este ca sunt momente in care nivelul de solicitare al serviciului este foarte mare si serverele nu pot face fata iar rezultatele nu sunt tocmai concludente.  In momentul in care realizatorii site-ului vor reusi sa rezolve problemele si serviciul va functiona 100% din timp, Invizible.ir va  constitui o alternativa foarte buna pentru Xeeber, functia Multicheck reprezentand o solutie mult mai simpla pentru verificarea "amicilor" dvs. invizibili.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Spyware Terminator ... un excelent program antispyware gratuit

main_Spyware_feb2k6

Spyware Terminator este un program gratuit ce permite utilizatorilor Windows sa isi protejeze calculatoarele impotriva unei eventuale infestari cu virusi sau spyware.

In afara de obisnuita optiune de scanare a fisierelor, Spyware Terminator ofera utilizatorilor facilitati pe care in mod obisnuit nu le pot gasi la alte programe antispyware gratuite:

  • protectie in timp real ce permite identificarea amenintarilor spyware inainte de infectare
  • scanner antivirus si protectie antivirus
  • o bara de unelte ce identifica potentialele site-uri ce reprezinta o amenintare si va alerteaza asupra acestui lucru.

2008-02-06_021309

Aplicatia poate fi programata sa scaneze computerul in cautare de spyware la intervale de timp prestabilite, de asemenea utilizatorul poate stabili dinainte si tipul de scanare care va fi efectuat: in profunzime, rapida sau scanare personalizata.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..