Pret iPhone 3G Orange: intre €179 şi € 489 in functie de abonament

pret iPhone_3G_orange

Desi mai sunt doar 2 zile pana la lansare site-ul Orange Romania nu ofera inca nici o informatie oficiala despre pretul iPhone 3g. Dupa ce zilele trecute v-am prezentat estimarile lui boio.ro bazate pe preturile iPhone 3g din Franta, iata ca astazi au aparut pe net cateva informatii noi:

"Orange este singurul operator care aduce oficial pe piaţa românească versiunea 3G a terminalului revoluţionar iPhone. iPhone 3G ajunge în România în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB şi 16 GB şi alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

Clienţii noi care doresc să îşi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege între cele două abonamente dedicate în valoare de € 39, respectiv € 59 pe lună, care includ minute naţionale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date şi tarife speciale pentru apelurile internaţionale. Telefonul costă între €179 şi € 489, în funcţie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului.
Clienţii existenţi se pot bucura de întreaga experienţă iPhone 3G pentru că au tarife reduse la achiziţionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, dacă îşi activează o opţiune în valoare de € 12 pe luna, care oferă minute şi trafic de date incluse, pot cumpăra un iPhone la tarife reduse până la € 289. Pentru clienţi Orange, cu abonamente lunare în valoare de peste € 32, preţul telefonului ajunge la € 209."

Daca cifrele din comunicatul primit de Victor sunt reale nu cred ca vom avea prea multe cozi in fata magazinelor Orange. Desi vor exista probabil cativa care vor cumpara iPhone doar de dragul de a fi in pas cu moda de afara, pararea mea este ca preturile sunt totusi prea mari pentru puterea de cumparare a romanilor. 1000 de euro pe an doar pentru un telefon e destul de mult, nu-i asa?

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Xeeber - lista cu alternative

Articolul de astazi vine in completarea insemnarilor anterioare in care v-am vorbit despre Xeeber, YDetector si celelalte site-uri prin care se pot depista userii invizibili pe Yahoo Messenger.

Intrucat cel mai cunoscut site de acest gen era Xeeber iar acesta nu mai functioneaza de ceva vreme, m-am gandit sa adun aici toate site-urile ce pot constitui o alternativa pentru Xeeber pentru a oferi in continuare celor interesati posibilitatea de a vedea invizibilii de pe messenger.

Siteurile din lista vor fi verificate periodic pentru a vedea daca mai functioneaza. In cazul in care stiti si alte siteuri care cu care se pot vedea invizibilii de pe messenger puteti lasa un comentariu si acestea vor fi adaugate in lista.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..