Metode alternative pentru instalarea actualizarilor Windows

windows update

Desi Microsoft pune la dispozitia utilizatorilor Windows un sistem de actualizari automate integrat in sistemul de operare, este posibil ca unii dintre dvs. sa caute si sa experimenteze si alte metode pentru a descarca update-urile oferite de Microsoft.

Motivele pot fi diferite, incepand cu necesitatea de a actualiza mai multe computere fara a fi nevoiti sa descarcam update-uri separate pentru fiecare computer in parte, pana la situatia in care dorim sa instalam actualizarile de securitate pe un computer fara conexiune la internet. Desi avem posibilitatea de a descarca actualizarile si manual cautand si accesand paginile Microsoft cu actualizarile ce ne intereseaza, exista cateva alternative cu care putem simplifica procesul.

Prima dintre ele este Windiz Updates, ce functioneaza intr-un mod asemanator cu Automatic Updates din Windows, insa fara a utiliza Internet Explorer. Programul analizeaza computerul si listeaza doar actualizarile ce va sunt necesare.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca softul recunoaste si descarca doar cele mai noi versiuni ale patch-urilor asa ca nu veti mai fi nevoiti sa descarcati si sa instalati inutil doua versiuni diferite ce ofera rezolvare aceleiasi probleme.

Urmatorul program este Windows Download Updater. Aplicatia permite descarcarea tuturor actualizarilor oferite de Microsoft pentru un anume tip de sistem de operare sau aplicatie Microsoft ( Office 2003, Exchange 2003). Dupa descarcare fisierele ce contin actualizarile pot fi integrate intr-un CD de instalare Windows cu ajutorul nLite sau vLite ,astfel incat in cazul unei reinstalari a sistemului de operare sa nu mai fiti nevoiti sa asteptati descarcarea si instalarea actualizarilor.

In final, CT Update este o aplicatie cu ajutorul careia putem simplifica instalarea actualizarilor de securitate pentru un computer fara conexiune la internet. Utilitarul descarca updateurile de pe siteul Microsoft si creaza automat o imagine ce poate fi arsa pe un CD sau DVD.

Via | Download Squad.
Link | Windiz Update.
Link | Windows Updates Downloader.
Link | CT Update.

mai departe..