Computerul porneste greu? Incercati WinLoadfast!

Acum mai bine de un an va vorbeam de Startup Delayer un utilitar care permite stabilirea unui timp de pornire specific pentru fiecare aplicatie ce se lansaza odata cu pornirea Windows-ului. Programul este util pentru ca, de fiecare data cand se incarca Windows-ul , acesta  incearca sa porneasca toate programele care sunt setate sa porneasca automat odata cu deschiderea computerului (antivirus, messenger,etc),  ceea ce duce la o adevarata lupta pentru resurse ale programelor respective.

WinLoadFast

WinLoadFast este un program asemanator cu StartUp Delayer, dar are marele avantaj ca analizeaza si stabileste automat timpul de incarcare a aplicatiilor din startup, in acest fel evitandu-se posibilitatea unei erori facuta de un utilizator incepator.

Dupa instalare, WinLoadFast isi face simtita prezenta la urmatoarea pornire a computerului. Veti observa ca, indiferent de numarul aplicatiilor setate sa porneasca odata cu Windows-ul, veti putea utiliza sistemul din prima secunda, fara a mai fi nevoiti sa asteptati.

Download WinLoadfast

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..