K-Lite Mega Codec Pack 3.75 Full ... codecuri video pentru Vista si XP

 

k_lite_megaO noua versiune a popularului pachet de codecuri video K-Lite Mega Codec Pack a fost lansata zilele trecute. Ca de obicei, pachetul contine o colectie impresionanta de codecuri video si audio ce fac posibila redarea majoritatii formatelor multimedia existente la ora actuala.

K-Lite Mega Codec Pack ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege care dintre codecurile si instrumentele incluse in pachet vor fi instalate si, dupa cum precizeaza producatorii, incearca si reuseste sa evite eventualele conflicte cu alte codecuri video instalate in sistem.

 essential__multimedia_klite

K-Lite Mega Codec Pack poate fi utilizat atat pe Windows XP cat si pe Windows Vista.

K-Lite Mega Codec Pack 3.75

K-Lite Codec Pack 3.75 Full 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Windows Desktop Search 3.01 ... gasesti mai usor fisierele in XP

hero_wds_home

Una dintre facilitatile introduse de Microsoft odata cu lansarea Vista este si Windows Desktop Search, o functie de cautare instantanee a fisierelor dintr-un computer ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta si gasi mult mai usor fisierele dintr-un calculator.

Spre deosebire de functia de cautare din XP, unde cautarea unui anumit fisier dureaza destul de mult timp, functia echivalenta din Vista este capabila sa identifice instantaneu termenul cautat chiar daca numele acestuia nu este scris in intregime.Interesant, nu?

Din fericire pentru utilizatorii de XP, exista si o versiune Windows Desktop Search compatibila cu Windows XP ce poate fi descarcata gratuit de pe site-ul Microsoft si care permite utilizatorilor XP sa beneficieze de aceasta facilitate interesanta.

Instalarea este simpla insa dupa instalare trebuie sa indicati programului locatiile pe care sa le scaneze pentru a crea baza de date ce permite identificarea instantanee a fisierelor. Sfatul meu este ca in cazul in care nu aveti un minim de 1GB memorie RAM  sa indicati pentru indexare numai acele foldere care sunt cu adevarat importante pentru dvs (Muzica, Programe, Filme, Fotografii, etc) in caz contrar existand posibilitatea ca procesul de idexare sa incetineasca viteza de raspuns a calculatorului dvs.

2008-02-08_021914

Scanarea fisierelor selectate pentru indexare dureaza in functie de dimensiunea si numarul locatiilor pe care le-ati stabilit, insa aceasta operatiune este efectuata o singura data, in viitor fiind indexate numai acele fisiere care sufera modificari. Pentru a efectua o cautare tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un termen in casuta de cautare pe care aplicatia o instaleaza in bara de unelte din Windows si aproape instantaneu vor aparea rezultatele care corespund termenului cautat, afisate in functie de categoria din care face parte fisierul respectiv (muzica, imagini si fisiere video, email, etc)

2008-02-08_114153

Asa cum se observa in imaginea de mai sus Windows Desktop Search are posibilitatea de a cauta si in interiorul documentelor si a emailurilor. De exemplu, daca stiti ca aveti in calculator un document unde sa zicem ca apare cuvantul  "simplu" si introduceti acest termen in casuta de cautare, printre rezultatele gasite de WDS veti vedea ca, in afara de fisierele care poarta aceasta denumire (muzica, imagini,etc), apar si documentele ce contin cuvantul "simplu".

Pentru o mai buna intelegere a modului cum functioneaza Windows Desktop Search va invit sa urmariti un filmulet gasit pe Youtube ce contine un mic tutorial, din pacate in limba engleza, in care sunt prezentate optiunile de baza ale aplicatiei.

Download Windows Desktop Search

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Vista SP1 disponibila pentru download pe torrente

6187-6019vistaboxes

Desi trebuia sa fie disponibil pentru download oficial abia in luna martie 2008, Vista Service Pack 1 a ajuns deja pe torrente si poate fi descarcat si instalat de utilizatorii Vista care nu mai au rabdare sa astepte actualizarea prin intermediul Windows Update.

Se pare ca versiunea "Windows Vista SP1 update" disponibila pentru download de pe torrente este una reala daca tinem cont de numarul mare de utilizatori care au descarcat-o si de comentariile acestora, asa ca, daca sunteti interesati de actualizarile si imbunatatirile pe care aceasta le va introduce, nu va ramane altceva de facut decat sa intrati pe Isohunt.com si efectuati o cautare dupa termenii " Vista SP1"; primul rezultat va fi cel care va intereseaza.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..