Capturi superbe cu RumShot

 112_preview rumshot7_preview rumshot1_preview rumshot5_preview 2_preview

rumshot2_preview

Toate capturile de mai sus au fost realizate in cateva secunde cu RumShot. Programul este gratuit, nu necesita instalare si, fara teme, nu depaseste 600 Kb. Temele pot fi descarcate separat de aici si dupa dezarhivare trebuie copiate in folderul Rumshot Themes din My documents.

Iata cum functioneaza: lansati aplicatia, alegeti-va o tema din panoul din dreapta si dati click pe Take Screenshot. Selectati zona care pe care vreti sa o capturati si apasati Save Screenshot. Imaginile vor fi salvate in folderul Rumshot Screenshots pe care aplicatia il creaza automat in My Documents.

Download Rumshot

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Creare cont iTunes fara carte de credit

cont_itunes_fara_cardO chestie simpla si utila pentru aceia dintre dvs. care doresc sa-si faca un cont iTunes fara carte de credit. Daca pana acum trebuia sa apelezi la diferite siteuri ce ofereau coduri de acces temporare, acum iti poti crea legal si gratuit propriul tau cont chiar pe iTunes Romania fara a folosi o carte de credit.

Iata care sunt pasii ce trebuie urmati:

  • Descarcati si instalati ultima versiune iTunes
  • Deschideti iTunes si dati click pe iTunes Store din meniul din stanga

itunes romania_carte de credit

 

  • mergeti la meniul din dreapta si selectati oricare din aplicatiile gratuite din meniul Top Free Apps
cont_itunes_romania

 

  • dati click pe Get App. Se va deschide un formular nou. Dati click pe Create new account, apoi Continue. In fereastra ce se va deschide introduceti datele de identificare. Atentie, introduceti o adrese de email corecta, acolo veti primi un mail de confirmare si activare a contului iTunes!
cont_itunes_romania2

 

  • vi se va solicita apoi sa selectati o metoda de plata. Bifati butonul None, introduceti datele personale si apasati Continue.

card_itunes_romania 

Linkul de autentificare din mail va deschide o fereastra noua ce va incerca sa acceseze programul iTunes. In functie de browserul pe care il utilizati s-ar putea ca iTunes sa nu poata fi accesat automat. In acest caz folositi functia Browse si indicati dvs. calea catre executabilul iTunes (de obicei “C:\Program Files\iTunes”). Daca nici asa iTunes nu porneste, incercati sa restartati calculatorul si intorceti-va apoi la linkul din email - la mine asa a mers Wink!

Atentie: toate aplicatiile pe care le descarcati de pe iTunes se duc automat in folderul Mobile Aplications din “My Documents\My Music\iTunes” – eu m-am zbatut putin pana sa-l gasesc. Nerd

Enjoy!

mai departe..

Teme (skinuri) Windows 7 pentru XP

tema_Windows_7

Desi nimeni nu cunoaste cu certitudine cum va arata Windows 7 dupa lansare, pe siteurile de specialitate au aparut deja cateva skinuri Windows 7 pentru XP. La fel cum s-a intamplat si in cazul temelor Vista pentru XP, creatorii de teme Windows 7 au folosit drept inspiratie cele cateva imagini ale noului sistem de operare Microsoft  “scurse” pe internet din surse mai mult sau mai putin oficiale.

Daca e sa ne luam dupa aceste prime imagini, la nivel de aspect diferentele dintre Vista si Windows 7 sunt destul de mici, asa ca probabil realizarea unei teme Windows 7 pentru XP  nu a fost prea dificila. De fapt, chiar si deskmundo, autorul uneia dintre temele de mai jos, a recunoscut ca a modificat unul din skinurile Vista pentru XP pentru a isi realiza tema.

Majoritatea temelor de mai jos contin in afara de stilul visual cu aspect Windows 7 si un folder cu wallpapere Windows 7 precum si cateva aplicatii ce ajuta la crearea unui aspect cat mai apropiat de Windows 7:

  • Styler Toolbar – schimba in intregime aspectul barei de unelte a ferestrelor din Windows XP. Gasiti aici mai multe informatii despre instalare si utilizare.
  • Vistart – inlocuieste meniul din Start cu cel Windows Vista. Intregreaza functii identice cu cele existente in Vista: bara de cautare, modul de afisare a programelor, etc
  • ViOrb schimba aspectul butonului Start

Teme Windows 7 pentru XP


Windows Seven M1 VS by ~deskmundo on deviantART

 


Windows 7 Inspirat by ~pankaj981 on deviantART

 


Windows Seven M1 Reloaded by ~pankaj981 on deviantART

 


Windows 7 1.1 VS for XP by ~leosss on deviantART

 


Windows 7 Ultimate by ~Baal-wa-astarte on deviantART

 


Windows Seven M1 VS 2.0 by ~deskmundo on deviantART

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..