Foxit Reader … o excelenta alternativa pentru Adobe Reader

foxit31

Sunt sigur ca majoritatea dintre dvs. utilizati Adobe Reader pentru a deschide, citi si printa documentele in format .pdf. Aplicatia este gratuita, apare in primele rezultate Google asa ca de ce sa cautati mai departe un program care sa faca acelasi lucru?

Ei bine, raspunsul este simplu. In primul rand kitul de instalare Adobe Reader este urias. Are peste 35 MB si incorporeaza o multime de unelte care, daca le instalati odata cu programul, incetinesc extrem de mult computerul. In al doilea rand aplicatia in sine este destul de complicata si, in comparatie cu alte programe alternative, se misca destul de greu.

Foxit reader

Asa ca, daca doriti un program simplu cu care sa deschideti si sa cititi fisierele .pdf sfatul meu este sa incercati Foxit Reader. Este mic, rapid si incorporeaza cateva unelte pe care nu le puteti gasi decat in versiunea platita Adobe Reader. Una dintre ele este posibilitatea de a edita documentele prin introducerea de imagini, schimbarea culorii textului, inserarea de forme, etc. De asemenea, o facilitate utila o reprezinta si posibilitatea convertirii intregului document in format text ceea ce permite transferarea si editarea textului intr-un fisier Word.

Download Foxit Reader

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..