Ja Rule Feat. Ashley Joi - Body ... videoclip si .mp3

 

mai departe..

Bloggerite sexy

Un filmulet interesant gasit pe ProBloggerMD ce prezinta un top al celor mai sexy femei care au bloguri sau canale personale pe YouTube.

Subscriu pe aceasta cale la ideea lui Alexandru si astept cu interes un top al celor mai sexy bloggerite din Romania :))

mai departe..

VistaGlazz ... tunning pentru Vista

shadewhite_by_invaderjohn

Desi Vista beneficiaza de niste teme cu un aspect grafic deosebit, cu siguranta unii dintre dvs. s-au saturat deja de ele si doresc sa personalizeze felul cum arata calculatorul lor prin instalarea unor teme Vista noi.

Ei bine, ca si in cazul temelor pentru Windows XP, skinurile pentru Vista nu pot fi instalate pe calculator inainte de a modifica o componenta a sistemului de operare numita uxtheme.dll ce impiedica instalarea altor teme si stiluri vizuale decat cele care au fost create de Microsoft.  Insa, asa cum era de asteptat, la scurt timp dupa aparitia Windows Vista, niste baieti isteti au lansat VistaGlazz un soft care, pe langa faptul ca deblocheaza instalarea temelor noi in Vista permite si pastrarea efectului aero a unei ferestre atunci cand aceasta este maximizata.

vgmenu2

Utilizarea Vista Glazz este extrem de simpla. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa instalati si apoi sa lansati aplicatia. Veti observa ca apare o interfata identica cu cea din imaginea de mai sus.

Dupa cum puteti vedea in imagine selectarea primei optiuni modifica acele fisiere de sistem care impiedica instalarea unei noi teme pentru Windows Vista (este necesar un Restart al calculatorului), in timp ce optiunea a doua face posibila pastrarea efectului de transparenta a ferestrelor atunci cand sunt maximizate.

GreyfullVS_by_invaderjohn

In cazul in care doriti sa reveniti la setarile implicite din Windows Vista trebuie doar sa lansati din nou aplicatia si sa selectati optiunea "Patch" corespunzatoare modificarii pe care doriti sa o restaurati.

mai departe..

Alternative gratuite la Nero Burning Rom 8

Daca sunteti in situatia in care nu puteti folosi Nero Burning Rom, nu disperati, exista programe gratuite care pot inlocui cu succes excelentul soft de inscriptionare de la Nero si care, desi nu ofera atat de multe optiuni ca si, sa zicem Nero 8, permit utilizatorilor sa "arda" un disc fara nici un fel de problema.

sony_ext_dvd

Iata o lista ce cuprinde 10 din cele mai bune programe de inscriptionare gratuite:

BurnAware Free Edition - o aplicatie gratuita excelenta care face uitate multe alte programe de inscriptionare comerciale. Programul permite efectuarea majoritatii operatiunilor de inscriptionare existente: arde CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray; creeaza Audio-CD-uri si DVD-Video; permite transferarea imaginelor .ISO pe discuri, etc

Download

 

InfraRecorder face fata cu succes majoritatii cerintelor pe care le are un utilizator de la un program de inscriptionare. Interfata este foarte "prietenoasa", usor de utilizat poate si din cauza ca se aseamana foarte mult cu aspectul grafic intalnit la Nero. Singura problema o reprezinta viteza cu care "inghite" resursele PC-ului, de aceea este recomandat sa nu utilizati calculatorul in timpul inscriptionarii Cd-urilor sau DVD-urilor

Download I Screenshot

 

CDBurnerXP este o aplicație gratuita pentru inscripționarea CD-urilor și DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray și HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripționa și crea fișiere imagine ISO. Interfata grafica este excelenta si ofera o viteza de scriere foarte buna.

Download | Screenshot

 

Burnatonce este capabil sa lucreze cu majoritatea formatelor de imagini (.cue / .bin,. Iso and. Toc) si permite copierea "on the fly" a CD-urilor si DVD-urilor( fara a mai fi necesara copierea pe hard)

Download

 

StarBurnFree - poate inscriptiona fara probleme CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray si HD-DVD. Permite taierea filmelor in format DVD9 pentru a face posibila inscriptionarea separata pe doua DVD de capacitate normala. Multitudinea de functii si optiuni poate parea complicata unui incepator, insa in mainile unui utilizator avansat poate face minuni.

Download

 

ImgBurn cu freeware-ul ImgBurn puteti crea toate tipurile de fisiere-imagine pe CD sau DVD (AM, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IBQ, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI, UDI) cu doar trei click-uri de mouse.

Download

 

FinalBurnerFree este probabil cel mai bun program pentru inscriptionarea de discuri in Vista. Programul permite crearea si inscriptionarea de CD-uri, DVD-uri precum si arderea imaginilor ISO pe discuri.

Download

 

Burn4Free este un program ideal pentru crearea de copii de rezerva si inscriptionarea compilatiilor audio. Simplitatea si interfata grafica unica transforma Burn4Free intr-un program de inscriptionare ideal pentru incepatori.

Download

 

DeepBurner este un burner gratuit si este o alternativa reala la programele comerciale. In plus fata de CD-urile si DVD-urile cu date, acest program poate crea de asemenea CD-uri si DVD-uri cu muzica si fotografii.

Download

 

Cdrte este un program de inscriptionare disponibil in doua variante: puteti descarca si instala o versiune normala ce necesita instalare insa daca sunteti fanii mobilitatii aveti la dispozitie si o versiune portabila pe care o puteti purta si folosi oriunde cu ajutorul unei memorii USB.

Download

mai departe..