Project Dakota ... instalati Windows XP Service pack 2 fara o conexiune la internet

2008-02-03_005048

Project Dakota este un CD ce contine toate actualizarile de securitate disponibile pentru Windows XP pana la data de 13.01.2008, inclusiv Service Pack 2.

De asemenea CD-ul contine pe langa actualizarile ce sunt de obicei oferite de Microsoft prin intermediul WIndows Update si cateva aplicatii gratuite utile oricarui utilizator de Windows XP: Spyboot S&D, Adobe Reader, QuickTime, etc .

Project Dakota este disponibil  sub forma unei imagini .iso cu dimensiunea de 702 MB ce poate fi inscriptionata pe un CD sau DVD in asa fel incat aceia dintre dvs. care se ocupa cu instalarea sistemelor de operare sau care nu dispun de o conexiune la internet sa aiba oricand posibilitatea de a a instala un Windows XP ce contine ultimile actualizari puse la dispozitie de Microsoft.

Pachetul de actualizari poate fi descarcat de pe mai multe servere puse la dispozitie pe siteul aplicatiei insa  datorita numarului mare de descarcari sfatul meu cat si a producatorilor este sa incercati primul link de download ce permite descarcarea prin intermediul unui client de torrente intrucat viteza de download va fi mult mai mare.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..