DesktopOK ... memoreaza pozitia iconitelor de pe desktop

USB4_www.kepfeltoltes.hu_

Unul dintre lucrurile despre care am crezut dintotdeauna ca lipseste din Windows este posibilitatea (sau mai bine zis, lipsa acesteia) de a memora pozitia iconitelor de pe desktop indiferent de rezolutia pe care o folosim.

Poate vi se pare un lucru banal, insa daca "impartiti" computerul cu alte persoane, si una dintre ele are prostul obicei de a modifica rezolutia monitorului, chiar daca reveniti la setarile implicite, veti gasi iconitele de pe desktop imprastiate pe tot ecranul. Enervant, nu?

Deci cum putem salva pozitia iconitelor pe desktop?

Simplu : folosim DesktopOK, un mic utilitar ce are capacitatea de a memora pozitia iconitelor de pe desktop pentru fiecare rezolutie in parte.

Save and Restore Desktop icon positions

Tot ce trebuie sa faceti este sa lansati aplicatia si sa salvati pozitia iconitelor pentru rezolutia care va intereseaza. In cazul in care rezolutia a fost modificata, lansati din nou aplicatia, apasati butonul "Restore" si iconitele vor fi asezate din nou in pozitia initiala.

Download I DesktopOK 

mai departe..

Cauta pe rapidshare, megaupload, etc cu FilesTube

Siteurile de file sharing gen Rapidshare sau Megaupload nu au pus niciodata la dispozitia utilizatorilor o optiune de cautare a fisierelor pe care le gazduiesc, singurul loc in care putem gasi link-urile catre softurile sau filmele care ne intereseaza fiind forumurile sau site-urile "specializate" in acest domeniu.

filestube

Insa si aceste site-uri sunt destul de greu de gasit si de obicei necesita inregistrare si/sau perioade de asteptare asa ca, pentru a acoperi nisa creata, au aparut din ce in ce mai multe site-uri ce indeplinesc rolul de motoare de cautare pentru popularele Rapidshare sau Megaupload.

Unul dintre aceste "motoare de cautare" este si FilesTube, un site ce functioneaza pe aceleasi principii ca Google Search sau Yahoo Search insa se limiteaza la identificarea fisierelor gazduite pe urmatoarele site-uri:

  • rapidshare.com
  • megaupload.com
  • megashares.com
  • yousendit.com
  • savefile.com
  • filefront.com
  • badongo.com

Site I FilesTube

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..