FootieFox … rezultate live din fotbal

FootieFox este un supliment pentru Firefox pe care sunt sigur ca microbistii, dar mai ales pariorii in vor gasi extrem de util. Micul add-on permite afisarea instantanee a rezultatelor meciurilor de fotbal din peste 60 de tari, incluzand aici si meciurile din Liga I si Cupa Romaniei.

2008-10-29_002132

Dupa instalare FootieFox aseaza in bara de jos a Firefox cateva iconite noi similare cu cele din imaginea de mai sus. Pentru a seta campionatele pe care vreti sa le urmariti dati un click pe sageata de langa iconite si selectati “Optiuni”.

FootieFOX

Se va deschide o fereastra noua ce contine diverse optiuni de configurare. Mergeti in primul tab si alegeti din panoul din stanga campionatele care va intereseaza. Dati click pe adauga si selectiile dvs. se vor regasi in panoul din dreapta. Din acest moment veti fi notificati de fiecare data cand se va marca un gol in meciurile competitiei respective.

De asemenea, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, daca doriti sa aflati rezultatele sau programul meciurilor unei etape, nu trebuie decat sa selectati campionatul respectiv si informatiile care va intereseaza vor fi afisate instantaneu. Daca doriti sa aflati marcatorii si minutele in care s-au marcat golurile dati dublu click pe unul din meciuri si veti fi condusi pe o pagina de statistici a cotidianului german Kicker.

Download FootieFox

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..