Trilulilu Download

trilulilu_download
Zilele trecute am incercat sa descarc de pe Trilulilu un filmulet si am constatat cu surprindere ca majoritatea siteurilor de download de pe Trilulilu pe care le-am prezentat de-a lungul timpului nu mai functioneaza. Astfel, au picat si Magic’s Video Downloader, si Saltwater's Trilulilu Downloader iar Downloader.ro reuseste sa descarce numai clipurile de pe YouTube.
O solutie simpla pentru utilizatorii Firefox ramane excelenta extensie Video DownloadHelper care face download atat de pe Trilulilu cat si de pe YouTube sau alte siteuri de videosharing. Intrucat  DownloadHelper nu poate nu este disponibil pentru Opera sau Internet Explorer, singurele alternative pentru utilizatorii celor doua browsere raman aplicatiile web pe care le gasiti pe urmatoarele site-uri:

Download Trilulilu


Primele doua siteuri de mai sus functioneaza in acelasi fel si presupun introducerea adresei clipului sau melodiei de pe Trilulilu in caseta de download si apoi redenumirea fisierului stream.php prin adaugarea extensiei .flv pentru clipuri sau .mp3 pentru melodii.
Al treilea ofera posibilitatea de a descarca de pe Trilulilu in format .flv direct
>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..