Mici si bere electorala in varianta americana

2008-09-01_012501

Credeati ca numai politicienii din Romania se ingramadesc sa faca promisiuni electorale in pragul alegerilor? Ei bine, va inselati!

Americanii fac si ei acelasi lucru, singura diferenta o reprezinta modul de abordare: romanii maresc pensiile si dau mici si bere gratis, candidatii americani promit reducerea taxelor si impozitelor. Aceeasi Marie, alta palarie!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Sport extrem

Cineva care se pricepe la sportul asta sa ma lamureasca ... miscarea asta e regulamentara?

lupte

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrari in clipurile YouTube

2008-08-31_235214

O stire interesanta gasita pe Cnet.ro: YouTube permite adaugarea de subtitrari pentru clipurile incarcate pe site. Deocamdata subtitrarile sunt afisate doar in clipurile vizualizate direct pe site-ul YouTube (nu si in cazul videoclipurilor introduse in bloguri) dar si asa noua facilitate reprezinta o imbunatatire importanta adusa serviciilor YouTube.

2008-08-31_235825

Daca doriti sa adaugati o subtitrare mergeti la Account- My Videos si dati click pe butonul Edit din dreptul clipului in care vreti sa fie adaugata afisarea. Selectati apoi optiunea "Captions and Subtitles" si incarcati fisierul ce contine subtitrarea.  Pentru a crea o subtitrare puteti folosi Subtitle Workshop, unul dintre cele mai populare softuri pentru crearea subtitrarilor.

Mai multe informatii despre adaugarea si editarea subtitrarilor in YouTube gasiti aici.

mai departe..