Download Windows XP Service Pack 3

6f4qpte

Microsoft a lansat de ceva timp pentru teste Windows XP Service Pack3 RC1 (Release Candidate) despre care, cei care l-au testat, sustin ca aduce un spor de performante de 10% fata de SP2.

Desi nu este vorba de o versiune finala, cei care au curiozitatea sa-l descarce si sa-l instaleze o pot face acum accesand linkul de mai jos.

Download Windows XP SP3

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

DivX Pro 6.8 ... download gratuit

divx

DivXPro este fara indoiala, unul dintre cele mai bune programe pentru convertirea/redarea filmelor, videoclipurilor sau a oricarui alt tip de fisier video in format DivX 

O licenta DivX Pro costa in mod normal 19.95 euro, insa, zilele acestea producatorii aplicatiei au decis sa ofere programul gratuit tuturor celor care se inregistreaza pe site-ul aplicatiei.( trebuie sa va grabiti, pentru ca nu se stie cat mai dureaza aceasta prmotie gratuita)

Pachetul DivX Pro 6.8 cuprinde un convertor video (DivX Converter), un player video (DivX Player), un codec DivX precum si DivX Web Player un plugin ce permite vizualizarea in navigatoare web a filmelor in format DivX .

Pentru a obtine aceasta varianta gratuita, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia de pe site-ul afisat mai jos, sa o instalati si, atunci cand programul o va cere, sa introduceti adresa dvs. de email in care va fi trimis codul de activare a produsului.

Download DivX Pro 6.8

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..