Yahoo Meteo – aplicatie meteo gratuita pentru Android si IOS

Yahoo a lansat zilele trecute versiuni noi pentru aplicațiile Yahoo Meteo atat pentru dispozitivele Android cât și pentru IOS. Pe langa faptul ca arata foarte bine,  noul Yahoo  Meteo introduce și o optiune interesanta: în funcție  de locația  în care va aflați  aplicația afișează  pe fundal imagini încărcate pe Flickr reprezentative pentru orașul /localitatea respectiva . Din pacate  nu exista  fotografii pentru toate localitățile din România insa,  din câte am încercat eu, București,  Predeal,  Sibiu  au deja încărcate  fotografii  pe Flickr asa ca Yahoo  Meteo le afișează. 
 
Capture
 
Screenshot_2013-04-24-13-43-19Screenshot_2013-04-24-13-43-58
 
Aplicatia pentru Android dispune și de widget-uri ce pot fi adăugate  pe ecranul de pornire  și pe care,  în funcție de Home Launcher - ul pe care il utilizati,  puteti sa le redimensionati în  asa fel încât sa se potrivească cu wallpaper-ul  dvs preferat. In rest, Yahoo  Meteo afișează  în  modul portrait informațiile pe care le oferă majoritatea aplicatiilor weather de obicei.  Daca doriti informații  mai detaliate nu trebuie decat sa întoarceți telefonul  sau tableta  în modul landscape și veți dispune de informații suplimentare.
 
Screenshot_2013-04-24-13-44-12
 
In cazul in  care va faceți probleme în privința impactului pe care Yahoo  Meteo îl are asupra bateriei,  e bine sa știți ca din setari puteți dezactiva actualizarea automata sau puteți seta un interval de timp mai mare la care  aplicația se va conecta  la internet in asa fel incat sa puteti economisi bateria.
 

mai departe..