Cele mai bune 5 solutii antivirus gratuite

Aveti nevoie de un antivirus pentru a va proteja calculatorul? Probabil ca doriti o solutie gratuita!

De ce sa dai bani pe o aplicatie atunci cand ai posibilitatea sa o obtii gratis si sa beneficiezi de (aproape) aceleasi facilitati.

Pe net exista o multitudine de programe antivirus gratuite insa cele mai bune 5 dintre ele le gasiti in lista de mai jos:

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

CodecInstaller ... instaleaza cele mai bune codecuri video si audio

Cu totii am trecut prin o experienta de acest gen: o redare a unui fisier media in care vedem imaginea dar nu avem sunet, ori invers,  sau pur si simplu ne-am trezit cu un mesaj de genul "codec unavailable". CodecInstaller ne ajuta sa identificam care sunt codecurile ce ne lipsesc si, in plus, faciliteaza gasirea si descarcarea acestora.

2007-12-07_022543

In continuare voi prezenta o lista cu functiile pe care le ofera aceasta aplicatie:

  • Detectare codecuri: prezinta codecurile instalate in computerul dvs. organizate in 3 categorii: audio, video, altele.
  • Analiza fisierelor media: selectati un fisier video si aplicatia va va spune care sunt codecurile video si audio necesare pentru ca acesta sa poata fi redat.
  • Codec Download : va ofera posibilitatea de a alege si instala codecul care va intereseaza dintr-o lista cu cele mai bune codecuri. Veti fi condusi catre pagina producatorului CodecInstaller(Jockersoft) si veti avea posibilitatea de a descarca codecurile direct de acolo; tot acolo veti gasi si o descriere in detaliu a codecului sau a pachetului de codecuri.
  • Redare filme: se pare ca aplicatia poate functiona si ca un media player insa acest lucru necesita o serie de configurari destul de dificile. Aceasta functie este dezactivata in mod implicit si, sincer, nu vad nici un motiv pentru a o utiliza.

Download CodecInstaller

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Find and Run Robot ... un mod mai simplu de a lansa aplicatii

Find and Run Robot este o aplicatie gratuita ce permite gasirea si deschiderea programelor si documentelor intr-un mod foarte usor, prin simpla scriere a numelor acestora (partial sau in intregime) intr-o casuta de dialog.

.find

Rezultatele cautarii ce apar in partea de jos se vor restrange pe masura ce continuati sa scrieti numele complet al aplicatiei.

find1

Puteti lansa programul sau fisierul pe care doriti sa-l accesati fie prin selectare cu mouse-ul fie prin apasarea cifrei corespunzatoare fisierului respectiv.

Aplicatia este preconfigurata pentru a scana automat continutul folderelor My Documents si Start Menu insa poate fi setata sa scaneze oricare din folderele computerului dvs.

find2

Find and Run Robot poate fi decarcat de pe site-ul Donation Coders si, pentru a folosi aplicatia in mod gratuit, trebuie sa accesati pagina de licente a siteului, unde aveti posibilitatea de a opta pentru inregistrarea pe forum sau obtinerea unei licente fara inregistrare (anonim).

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..