Calculator consum combustibil pe Google Maps

Incepand de cateva zile cei de la Goole au introdus in Google Maps o noua facilitate care calculeaza automat costul combustibilului consumat de autovehiculul dvs. pe distanta intre doua localitati.

calculator_combustibil_googlemaps

Bineinteles calculul este estimativ, insa daca vreti sa-l aduceti mai aproape de realitate dati click pe rezultat si aveti posibilitatea de a modifica valorile referitoare la tipul autovehicului, combustibilul utilizat precum si pretul acestuia.

google_maps_calculator

Deocamdata optiunea de calcul a consumului este valabila doar pentru Europa. Probabil ca in SUA si in tarile arabe va fi introdusa doar atunci cand vor termina petrolul, pentru ca in momentul de fata, la pretul benzinei de la ei, nu prea prezinta interes Zâmbet .

mai departe..

Cum sa descarcam in computer aplicatiile de pe Nokia Ovi

 

download_ovi

La fel ca si Android marketplace sau Windows Mobile Marketplace si utilizatorii Nokia au la dispozitie Ovi Store – un magazin de unde pot descarca aplicatii, teme, muzica si jocuri pentru telefoanele Nokia. Partea enervanta la Nokia Ovi e ca nu poti descarca aplicatiile mai intai pe calculator pentru a le trece apoi pe telefon si a evita astfel costurile cu transferul de date pe mobil. De asemenea utilizatorii care nu au conexiune la internet pe mobil se vad in imposibilitatea de a utiliza aplicatiile din Ovi Store.

Articolul de astazi va prezinta o modalitate simpla de a descarca teme si aplicatii  de pe Nokia Ovi Store si de a le instala in telefonul dvs. Nokia.

1. Logati-va (inregistrati-va) in contul dvs. Nokia Ovi Store.

2. Selectati modelul de telefon

mai departe..