YouTube Mania

Astept varianta romaneasca, bineinteles cu tema Trilulilu!

party-guy-pic

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

VLC Media Player 0.8.6 ... si vezi toate filmele fara sa instalezi codecuri video

vlc-logo

Am instalat si folosit pentru prima data VLC Media Player acum cativa ani, pe vremea cand se numea inca VideoLan. Aveam un film care nu putea fi redat si  cautam o alternativa cu care sa pot vizualiza fimul respectiv. Instalasem si dezinstalasem nu stiu cate pachete de codecuri video si ajunsesem la concluzia ca e ceva in neregula cu formatul video al filmului. Si, surpriza:  Videolan a reusit sa redea filmul fara nici o problema si asta fara sa mai instalez nici un codec video suplimentar.

Dupa ceva timp si o reinstalare a sistemului de operare am uitat de Videolan si am folosit in continuare media playere obisnuite instalate impreuna cu pachete de codecuri video pana in momentul in care am dat intamplator de cateva screenshoturi care mi-au adus aminte de program.

VLC media player

Intre timp isi schimbase denumirea si se transformase in VLC Media Player. Interfata ramasese cam aceeasi, la fel si capacitatea de a reda aproape orice format video disponibil. Dupa cate imi dau eu seama a devenit destul de popular si probabil ca multi dintre dvs. ati auzit de el si chiar l-ati instalat.

Daca nu ati facut-o inca, va sfatuiesc sa o faceti pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Desi interfata este destul de neprietenoasa, VLC poate constitui oricand o alternativa atunci cand nu reusiti sa vizualizati filmul in media playerul dvs. preferat; de asemenea, VLC are capacitatea de a reda fisierele video stricate (mai bine zis descarcate partial) si poate fi folosit pentru previzualizarea filmelor pe care incercati sa le descarcati de pe torrente sau DC++.

defaultremix

Dupa cum spuneam interfata implicita este destul de neprimitoare insa site-ul oficial dispune si o sectiune de skinuri(teme) pentru VLC media player de unde in mod sigur veti putea alege o tema  care sa se potriveasca cu necesitatile dvs.

 VLC media player 0.8.6 ( Windows)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..