Download Nero 9

NeroLogo (1)

Zilele trecute Ahead, compania din spatele celui mai popular program de inscriptionare a lansat Nero 9. Desi nu sunt un mare fan al programului si prefer sa folosesc pentru inscriptionarea de CD-uri/DVD-uri oricare din aceste alternative pentru Nero, am descarcat Nero 9 Free Trial si l-am instalat fiind curios sa testez noutatile pe care le introduce.

Asa cum era de asteptat, interfata a fost modificata in intregime, au fost introduse cateva facilitati noi, insa in ceea ce priveste partea de inscriptionare nu am sesizat nici o imbunatatire semnificativa – viteza este cam aceeasi, optiunile asemnatoare, etc.

nero9-download

Noutatile sunt legate mai ales de partea de suport – se pot viziona filme in format HD, au fost introduse cateva formate noi (FLAC, Matoska video) -  dar si de interactivitate – se pot urmari si inregistra programe TV, se poate opta pentru detectarea si indepartarea automata a pauzelor publicitare, etc

Toate bune si frumoase insa nimic din ceea ce ofera Nero 9 nu ma poate convinge sa platesc 100 de dolari smile_omg pentru a a-l cumpara. Sincer sa fiu exista numeroase alternative gratuite pentru Nero incat nici nu stiu daca se merita sa intru pe Mininova sau pe alt site asemanator sa descarc un torrent cu Nero 9 crackuit.

Daca totusi doriti sa-l testati, urmati linkul de mai jos si veti putea descarca o versiune trial Nero 9 pe care o puteti utiliza gratuit timp de 15 zile.

Download Nero 9

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

kosmin spunea...

Nero este un program foarte cunoscut si care este preferatul meu. Sigur ca mai sunt si alte alternative, insa acesta chiar exceleaza.

Simplu spunea...

Kosmin, nero e super bun nu neg asta, insa parerea mea e ca nu se merita sa-l cumperi sau sa-l instalezi de pe torrente daca ai de gand sa-l folosesti doar pentru inscriptionare.
Dupa cum spuneam si in articol, exista o multime de variante gratuite mult mai usor de instalat cu care se pot arde CD-uri sau DVD-uri.

Trimiteți un comentariu