Creati-va propriile dvs. screensavere cu InstaSaver

New 2

Sarbatorile de iarna care tocmai au trecut au constituit pentru multi dintre noi un prilej foarte bun de a ne imbogati colectia de fotografii facute in compania celor dragi, a prietenilor, a familiei...

Realitatea este insa ca de foarte multe ori toate aceste fotografii sunt asezate intr-un colt al calculatorului si raman acolo pana cand dam de ele intamplator sau ne aducem aminte de ele numai cu ocazia unor aniversari, evenimente, etc..

Ce ar fi insa daca am putea face in asa fel incat sa putem revedea zilnic fotografiile pe care le consideram reprezentative pentru momentele importante din viata noastra? Ei bine, daca folositi serviciul oferit de InstaSaver acest lucru este posibil.

2008-01-09_014438

InstaSaver ofera utilizatorilor posibilitatea sa-si creeze screensavere personalizate, utilizand fotografiile gazduite pe Flickr sau stocate pe propriile calculatoare. Operatiunea este extrem de simpla; trebuie doar sa specificati numele screensaverului pe care doriti sa il creati, sa indicati si sa incarcati fotografiile si apoi sa stabiliti cateva setari referitoare la viteza de afisare a fotografiilor, modul de afisare si imaginea de fundal a acestora.

Apasati apoi butonul Next si rezultatul va va fi oferit spre descarcare sub forma unui executabil cu denumirea pe care ati specificat-o la inceputul operatiunii.

Din pacate, fiind la inceput, serviciul limiteaza la 10 numarul fotografiilor pe care putem sa le incarcam, de asemenea trebuie sa fim atenti ca dimensiunea fiecarei fotografii sa nu depaseasca 512KB.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

 

mai departe..

Redtube, YouPorn, PornTube .... the internet is for porn!!!

Nu va vine sa credeti? Uitati-va ce Page Rank si ce trafic au site-urile urmatoare: RedTube, YouPorn, PornTube. Si mai sunt multe ca ele...

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..