YouTube download and convert 1.0 ... un program gratuit care face exact ce spune si numele

YouTube Download and Convert 1.0 este o aplicatie gratuita care permite utilizatorilor sa descarce filme de pe Youtube si sa le converteasca in majoritatea formatelor video ( AVI, MPEG 4, FFMPEG, etc.) in asa fel incat sa poata fi redate pe orice PC sau dispozitiv ( telefoane mobile, iPod, etc)

Programul este extrem de simplu de folosit, singura optiune pe care o ofera este aceea de a introduce adresa filmului de pe Youtube si a formatului video in care doriti sa fie convertit filmul.

Aplicatia functioneaza in toate versiunile de Windows, deci, descarcare si convertire usoara!

mai departe..

Loom TV ... si nu o sa te mai saturi sa urmaresti Youtube

loom1 Vizualizarea filmelor de pe YouTube sau Google Video nu este intotdeauna confortabila. Functia de cautare nu este destul de avansata, categoriile la fel, iar in ceea ce priveste optiunile pe care le avem pentru schimbarea setarilor in timpul vizualizarii nici acestea nu sunt prea multe sau stralucite. De asemenea, nu exista posibilitatea de a crea noi categorii, personalizate, in care sa putem salva filmele noastre preferate.

Loom TV vine in intampinarea acestor mici neajunsuri si transforma in mod surprinzator experienta vizualizarii filmele de pe YouTube sau Google Video. Aplicatia poate fi utilizata atat in mod fullscreen( ceea ce imi aminteste de Joost) cat si intr-o fereastra, toate filmuletele pe care le vizualizati putand fi marite sau micsorate in functie de preferinte.De asemenea, daca imaginea este prea intunecata sau prea luminoasa, aveti posibilitatea de a schimba nivelul de luminozitate in timp real, imbunatatindu-se astfel calitatea filmelor pe care le vizualizati.

Daca doriti sa salvati anumite filme care v-au placut si nu doriti sa fiti nevoit sa le cautati din nou, aveti posibilitatea de a le adauga intr-un canal personalizat ce poarta numele dvs de utilizator, filmele ramanad in contul dvs atat timp cat vor fi disponibile pe YouTube sau Google Video.

Pentru a descarca programul, doritorii trebuie sa se inregistreze pe siteul Loom Tv, lucru necesar datorita faptului ca in acel moment va fi creeat si canalul dvs personal in care veti putea salva filmele.

mai departe..