Budai Beer - super parodie la reclama de la Budweiser...indubitabil...!

Intr-o luna, 5 moldoveni trazniti au strans 159.000 de vizualizari pe YouTube ( TzeavaTa) la o parodie dupa reclama de la Budweiser. Ce a atras atat de multe vizualizari?

Este "indubitabil" ca veti vedea in filmuletul de mai jos.

mai departe..

Process Tamer - gestionati procesele care va sufoca procesorul

Sa recunoastem, daca instalati si testati aplicatii in maniera in care o fac eu( cel putin 2-3 pe zi), exista sanse ca pana acum sa va fi sufocat procesorul si sa ajungeti sa inchideti computerul de la butonul de pornire/oprire si nu cu un simplu click pe "Turn Off".(cei care nu sunt siguri, pot sa-si dea seama cand procesorul este prea incarcat atunci cand computerul incepe sa se blocheze, aplicatiile se deschid mai incet decat se deschideau inainte, ventilatoarele incep sa faca din ce in ce mai mult zgomot, etc)

De obicei convertirea fisierelor audio/video, inscriptionarea CD/DVD-urilor sau dezarhivarea fisierelor se folosesc de aplicatii care au tendinta de a prelua controlul asupra procesorului pentru a-si face treaba cat mai repede.Este foarte enervant ca atunci cand lucrezi cu aplicatii multiple si doresti sa salvezi munca de pana atunci sa te trezesti ca PC-ul a "inghetat" si sa nu stii daca si cand isi va reveni si daca vei recupera ceea ce ai lucrat pana atunci.

Ei bine, nu trebuie sa va mai faceti probleme din aceasta cauza, intrucat Process Tamer are capacitatea de a intelege care procese sunt esentiale pentru functionarea computerului si va reduce automat prioritatea celor care incetinesc functionarea lui, lasandu-va sa va continuati lucrul fara nici o grija.

Atunci cand aplicatia reduce sau mareste prioritatea unui proces/aplicatii veti fi informat despre acest lucru prin intermediul unui balon ce apare in bara de unelte, acest lucru oferindu-va posibilitatea de a sti in orice moment care este starea proceselor ce solicita activitatea procesorului, permitandu-va sa interveniti daca este necesar. De altfel, daca doriti ca Process Tamer sa nu schimbe automat prioritatea unui proces, aveti posibilitatea de a interveni manual si a stabili care proces sa beneficieze de o prioritate scazuta/crescuta in functie de necesitatile pe care le aveti la un moment dat.

Usor de instalat si de utilizat, Process Tamer este un program util ce opreste atat "supraincalzirea" procesorului cat si a dvs datorita nervilor provocati de blocarea sau incetinirea functionarii computerului.

mai departe..

File Assassin- ucide fara mila fisierele care nu pot fi sterse

Exista fisiere pe care nu mai doriti sa pastrati in calculatorul dvs, dar care, atunci cand incercati sa le stergeti, se incapataneaza sa ramana blocate in interiorul unui proces sau al unei aplicatii, devenind aproape imposibil sa scapati de ele.

File Assassin este un program ce va ofera o solutie la aceasta problema. Trebuie doar sa selectati tinta pe care doriti sa o anihileze, metoda pe care doriti sa o foloseasca si programul va incerca diferite solutii pentru a elimina "tinta" indicata. Cum spune si denumirea, programul se va comporta ca un veritabil asasin platit cu exceptia faptului ca face totul gratis, iar tintele pe care trebuie sa le anihilize sunt fisiere si nu oameni.

file asssassin

Mic, simplu, puternic, valabil si in versiune portabila( fara a mai fi necesara instalarea), File Assassin face exact ceea spune denumirea si o face foarte bine, devenind o unealta indispensabila pentru un utilizator de Windows.

mai departe..