Down-Tube ... un nou serviciu prin care puteti descarca filme de pe YouTube

downtube

Zi de zi apar noi aplicatii online sau programe clasice care ofera posibilitatea descarcarii filmelor de pe YouTube.

Am ales sa vorbesc despre Down-Tube pentru ca spre deosebire de alte aplicatii, acest serviciu ofera ceva in plus, util pentru webmasteri.

Serviciul ofera posibilitatea clasica de salvare a videoclipurilor prin simpla introducere a adresei (URL) filmului respectiv in campul special creat pentru acesta si apasarea butonului Download.

Dupa descarcare se obtine un fisier numit get_video pe care trebuie sa-l redenumiti si sa-i adaugati extensia .flv. In acest moment aveti nevoie de un player video care sa  suporte formatul flash (gen Videolan Player) sau de un convertor video (Super), si problema este rezolvata.

Acum intervine partea interesanta pentru webmasteri. Down-Tube ofera posibilitatea ca vizitatorii unui site sau blog sa descarce un film de pe YouTube direct( oarecum) de pe site-ul pe care il viziteaza.

Pentru a permite acest lucru, trebuie sa introduceti urmatorul cod:

</p>
<p>http://down-tube.com/?url= + URL filmului pe care il oferiti spre descarcare</p>
<p>

sau sa introduceti o imagine pentru a crea link-ul de download, in care bineinteles trebuie sa inlocuiti adresa filmului:

<A href = "http://down-tube.com/?url=http://www.youtube.com/watch?v=HrLFb47QHi0">
<img src="http://www.down-tube.com/img/web/down-tube-ico.png" alt="down-tube.com" width="50" height="50" border="0"></a> <Img src = "http://www.down-tube.com/img/web/down-tube-ico.png" alt = "down-tube.com" width = "50" height = "50" border = "0"> </ a>

 

In exemplu de mai jos, sub film apare iconita de download, ce va conduce utilizatorul catre pagina de descarcare

                                         down-tube.com

Link: Down-Tube

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Camtasia Studio... download gratuit

CamLogo

Pentru cei care inca nu au auzit de Camtasia Studio, le pot spune ca este cel mai cunoscut si mai bun program pentru realizarea de videotutoriale(inregistrari video cu operatiunile pe care le efectuezi pe calculator).

Aplicatia a ajuns deja la versiunea 5  insa Techsmith, distribuitorul produsului,  ofera gratuit pentru descarcare versiunea 3.1.3. Bineinteles e o versiune mai veche, lipsita de unele facilitati, dar care ofera totusi posibilitatea creearii unor videotutoriale reusite.

Dupa descarcarea programului, accesati acest link pentru a obtine codul de inregistrare si a va inregistra produsul.

Vestile bune nu se termina aici. Dupa ce ati instalat aceasta versiunea gratuita a Camtasia Studio, vi se ofera posibilitatatea de a cumpara vea mai recenta versiune a programului, la numai jumatate de pret fata de pretul normal, care in acest moment se ridica la suma de 319 $.

Va sfatuiesc sa nu pierdeti acesta ocazie, profitati de ea atat timp cat (mai) este valabila!

Download Camtasia Studio 3.1.3

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

 

 

 

 

mai departe..

Download Vista Transformation Pack 8.0

Ati auzit de Windows Vista? Cu siguranta ca ati auzit, e cel mai recent sistem de operare lansat de Microsoft cu un aspect grafic deosebit dar care necesita resurse foarte mari pentru a fi utilizat la capacitate maxima.

Vista Tranformation Pack 8, cea mai recenta versiune a binecunoscutului soft, transforma din punct de vedere grafic XP-ul dvs in asa fel incat veti putea beneficia de efectele grafice si de aspectul Windows Vista, fara a mai fi nevoiti sa cumparati sau sa "instalati" un nou sistem de operare.

Fata de versiunea anterioara, Vista Trasformation Pack 8 aduce ceva noutati( CPU Speed, TrueTransparency 0.8.5 - ferestre transparente cu efect vista aero, WinFlip 0.42 - Vista 3DFlip) si imbunatateste si actualizeaza unele aplicatii ce nu functionau eficient(Vista Sidebar, ViStart 2661, ViOrb 2.0, Styler, etc).

Iata cum va arata XP-ul dvs. dupa transformare:

Click pe poza pentru marire!

bootscreen

logon

Download Vista Transformation Pack 8

In cazul in care linkul nu functioneaza, sau trebuie sa asteptati prea mult, am incarcat VTP8.rar si pe Divshare:

Download Vista Transformation Pack 8

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..