Iluzie optica

In aceasta camera aveti posibilitatea de a vedea 8 portrete a unor oameni celebri printre acestia regasindu-se Harry Potter, Marilyn Monroe , Albert Einstein, etc. Ce ati spune daca v-as zice ca , privite mai indeaproape, toate fotografiile il reprezinta pe Albert Einstein?

Pentru a vedea ca intradevar am dreptate apasati aici pentru a vedea imaginea la o dimensiune mai mare.

mai departe..

O metoda mai simpla pentru "Log Off"

Pentru a va deconecta de la calculator, in mod normal trebuie sa dati un click pe Start si apoi inca unul pe "Log Off". Nu e prea dificil, insa, daca sunteti de parere ca totusi o chestie atat de simpla ar trebui sa fie accesibila mai usor, aveti posibilitatea de a crea un shortcut pe desktop, pentru a avea la indemana, printr-un singur click, posibilitatea de a iesi din sesiunea curenta si de a bloca computerul.

Pentru a crea shortcut-ul, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati un click dreapta pe un spatiu liber de pe desktop-ul dvs. Apasati pe "new" apoi pe "shortcut".

log1

Va aparea o casuta de dialog, in care va trebui sa scrieti "rundll32 user32.dll,LockWorkStation" si apoi sa dati "next" pentru a continua.

log2

Denumiti apoi shotcut-ul pe care doriti sa-l creati ex: Log Off Shortcut. Click pe "Finish" pentru a termina.

log3

mai departe..

Tricou care stie wireless?... Mai degraba o lista cu hotspot-urile gratuite din Romania

In unele magazine online au aparut tricouri care cica ar detecta retelele wireless de prin locurile pe unde te plimba picioarele. Pana gasiti un tricou de acest fel, va invit sa studiati lista de mai jos ce contine hotspot-urile gratuite din orasele din Romania. Pentru o vizualizare mai buna miscati butonul de slide din partea de sus a paginii sau apasati pe "Scribd".

mai departe..

Saw 4

Partea a IV-a a seriei Saw va fi lansata pe 26 octombrie in SUA si astept sa fie cel putin la fel de interesanta ca primele 3 parti. Astept cu interes sa vad ce a mai pregatit Jigsaw si sper sa apara cat mai repede si in Romania( pe imdb.com nu apare data cand va fi lansat si la noi). Pana atunci ne multumim cu un trailer. Avertizez ca filmuletul este destul de sangeros si ii sfatuiesc pe cei care nu sunt amatori de thrillere sa nu apese butonul Play. Pentru toti ceilalti, sa se uite pentru ca faza e super.

mai departe..

Ahmed teroristu'

Mie mi s-a parut foarte amuzant. Sper sa va placa si voua!

mai departe..