Prison Break S03E11 ... fake torrent

prison break

Daca asteptati cu nerebdare aparitia urmatorului episod al seriei Prison Break si intrati pe Mininova sau pe alt site de torrente in cautarea episodului 11 Prison Break, nu va grabiti sa descarcati fisierul cu denumirea Prison Break S03E11 inainte de a citi sectiunea de comentarii, intrucat au aparut au aparut falsuri ce poarta aceasta denumire si nu au nici o legatura cu filmul.

Conform IMDB, episodul 11 Prison Break apare pe 4 februarie asa ca pana atunci nu exista posibilitatea sa apara pe net vreo copie a filmului. Asa cum v-am obisnuit, probabil in ziua urmatoare aparitiei voi pune pe site subtitrarea Prison Break S03E11 si va voi anunta de unde poate fi descarcat filmul.

Update: A aparut pe torrente episodul 11 Prison Break. De asemnea a aparut si subtitrarea in limba romana Prison Break S03E11.

mai departe..

Stage6 ... download de muzica, videoclipuri si filme de calitate

_wsb_444x120_Logo Stage6 Homepage

Nu v-ati saturat de videoclipurile si filmele descarcate de pe Youtube de o calitate atat de proasta incat nu se intelege mai nimic daca maresti putin rezolutia?

Eu unul m-am saturat. Pe langa asta, YouTube a inceput deja sa se uite mai atent la continutul filmelor postate asa ca probabil in curand vor dispare multe din filmele si videoclipurile ce incalca prevederile privind drepturile de autor. Solutia? Ne mutam pe Stage 6.

Stage6 este un site realizat de producatorii excelentului codec video DivX ce permite gazduirea de filme si videoclipuri de o dimensiune mult mai mare decat cea de pe YouTube lucru care duce implicit la cresterea calitatii video a filmelor.

Cautarea videoclipurilor pe Stage6 se poate realiza prin intermediul omniprezentei casute de cautare dar si cu ajutorul asa numitelor tag-uri (etichete) atasate fiecarui fisier gazduit. Cele mai populare dintre ele pot fi vazute pe pagina principala a site-ului si cuprind cuvinte cheie a caror accesare va vor conduce direct in categoria care va intereseaza: videoclipuri muzicale, trailere filme, comedii, trailere jocuri video, etc.

stage6

Lucrul pe care trebuie insa sa-l stiti este ca, fiind in format DivX, nu veti putea vizualiza filmele de pe site-ului inainte de a descarca si instala DivX 6.8 un pachet ce contine pe langa media playerul clasic DivX Player 6.7 si versiunea web a acestuia, DivX Web Player 1.4 ce permite vizualizarea filmelor in interiorul unui navigator web ( Internet Explorer, Firefox, Opera etc).

Sfatul meu este sa nu ezitati sa instalati pachetul DivX 6.8 pentru ca se merita. Dupa instalare nu numai ca veti putea urmari videoclipurile la o rezolutie si claritate foarte mare dar, spre deosebire de YouTube sau Trilulilu, unde aveti nevoie de programe speciale pentru a descarca continutul video, pe Stage6 vi se pune la dispozitie de la inceput un buton de Download ce permite salvarea fisierului video pe calculator.

smiley

De asemenea, dupa instalarea DivX 6.8 veti avea posibilitatea de a descarca videoclipurile nu numai de pe Stage6 cat si de pe site-urile ce prezinta videoclipuri gazduite pe Stage6 prin simpla bifare a optiunii  "Autosave" din meniul "Preferences".

In continuare va las cu varianta DivX a videoclipului Smiley feat. Uzzi - In Lipsa Mea. Incercati si butonul "Fullscreen" si veti vedea diferenta fata de YouTube sau Trilulilu.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..