Videoclip 3 Doors Down - It's not my time

Una din formatiile mele preferate, 3 Doors Down a reusit sa intre in topul  Billboard cu o noua piesa, intitulata It's Not My Time. Desi nu a ajuns (inca) pe primul loc, ocupat de cateva saptamani de Lollipop - Lil Wayne feat. Static Major, piesa e superba si merita ascultata.

Videoclip 3 Doors Down - It's Not My Time

Asculta 3 Doors Down - It's not my time.mp3

/p>

Daca doriti sa descarcati 3 Doors Down - It's not my time.mp3 de pe trilulilu gasiti cateva aplicatii care va pot fi de ajutor in urmatoarele articole:

mai departe..

Conversatii intre utilizatorii Yahoo Messenger si Gtalk

GtalkYahoo

Pe langa recenta intelegere pe care Yahoo si Google au facut-o in ceea ce priveste publicitatea online, se pare ca cei doi giganti a internetului au ajuns la un compromis si referitor la interoperabilitatea serviciilor de mesagerie instant.

Asta inseamna ca in viitorul apropiat va exista posibilitatea ca utilizatorii Yahoo messenger sa poata comunica fara probleme cu fanii Gtalk si viceversa. Bineninteles, ca si in cazul compatibilitatii Yahoo Messenger cu Windows Live Messenger, conversatiile intre utilizatorii celor doua servicii vor implica si cateva limitari cel mai probabil in ceea ce priveste trimiterea de fisiere si conversatiile audio sau video.

Una peste alta, cei mai avantajati vor fi utilizatorii Yahoo Messenger intrucat, pe langa optiunea deja prezenta de a conversa cu utilizatorii Windows Live Messenger, isi vor putea imbogati lista de contacte cu cei care au devenit fani Gtalk, fiind astfel in contact cu utilizatorii a doua dintre cele mai raspandite servicii de mesagerie instant din lume.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Creati un sistem de supraveghere video cu un simplu webcam

img_07

Home Camera este un serviciu online gratuit, deocamdata in faza de testare, prin intermediul caruia utilizatorii isi pot crea propriul sistem de supraveghere video folosind o simpla camera web conectata la un calculator.

Sistemul ofera cateva facilitati interesante, cum ar fi sistemul de detectare a miscarii ce permite interceptarea oricarei miscari ce apare in camera  (in acel moment va va fi trimisa o atentionare pe telefonul dvs. mobil), sau functia "webcam sharing" cu ajutorul careia mai multi membri ai familiei pot avea acces la acest sistem de supraveghere video.

Partea buna este ca serviciul oferit de Home Camera este compatibil cu (aproape) orice tip de camera web si ca deocamdata, cel putin in perioada  de testare a serviciului este disponibil gratis pentru oricine vrea sa-l incerce.

Asadar, daca doriti un sistem de supraveghere video gratuit, nu va ramane altceva de facut decat sa va inregistrati pe site-ul oficial Home Camera sa descarcati si sa instalati softul oferit de acesta . Enjoy!

Mergi la I Home Camera

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..