Guinness group sex commercial



Reclama bere - Guinness [belea]
Vezi mai multe video din Reclame »

mai departe..

Pret iPhone 3g la Orange Romania

iphone3g-orange

A devenit oficial. iPhone 3g va fi lansat in Romania de Orange la data de 22 august. Lansarea iPhone 3G va avea loc la data mentionata, la orele 00:00, in Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (sos. stefan cel Mare).

Desi nu exista inca informatii oficiale despre preturile iPhone 3g , boio.ro estimeaza ca iPhone 3g 8G va costa in jur de 640 RON iar iPhone 3g 8G va putea fi cumparat cu 855 RON. Acest pret va fi valabil pentru un abonament special creat pentru iPhone 3G. In cazul in care se doreste achizitionarea telefonului prin prelungirea abonamentului cu 2 ani sau prin incheierea unui abonament clasic pretul iPhone 3g va fi majorat cu cca. 220 RON. Destul de scump!

Desi ma indoiesc ca la preturile de mai sus va fi mare inghesuiala in fata magazinelor Orange, aceia dintre dvs. care doresc sa cumpere online iPhone 3G pot sa se inscrie pe Orange.ro incepand cu data de 7 august si sa-si inregistreze precomanda.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..