Trilulilu download -Sothink Web Video Downloader

Intrucat Video Download Helper, solutia mea favorita de download de pe Trilulilu, are momente cand mai da rateuri, zilele trecute m-am pornit sa caut un nou mod de a descarca videoclipuri de pe Trilulilu, Neogen, Youtube si alte siteuri de acest gen. Am eliminat de la inceput siteurile de download de pe Trilulilu intrucat majoritatea sunt efemere iar serviciile lasa de dorit.

M-am concentrat in schimb pe o solutie similara cu Download Helper: o extensie/supliment Firefox . Asa ca, da-i cautare pe siteul cu suplimente Firefox. Solutii multe, care mai de care mai votate dar din pacate nu eram interesat de download de pe Redtube, Megaporn sau alte siteuri de acest gen. In cele din urma am dat peste ceea ce ma interesa: Sothink Web Video Downloader.

trilulilu_download

La fel ca si Download Helper, extensia depisteaza automat daca un videoclip este incarcat in browser si afiseaza acest lucru intr-o fereastra pop-up prin intermediul careia puteti stabili locatia unde doriti sa fie descarcat videoclipul. In cazul in care acest tip de notificare devine deranjant aveti posibilitatea de a anula aparitia ferestrei pop-up, avertizarile privind posibilitatea descarcarii unui clip fiind accesibile dintr-o sectiune pe care extensia o instaleaza in coltul din dreapta sus al browserului.

Videoclipurile sunt descarcate in format .flv insa in ziua de azi majoritatea playerelor video suporta acest format asa ca acest detaliu nu ar trebui sa reprezinte o problema. Pe langa Trilulilu, Sothink Web Video Downloader poate descarca videoclipuri de pe Youtube, Google Video, Metacafe dar si de pe alte siteuri romanesti: 220.ro, Protv, etc.

mai departe..