AirDroid pentru Android–transferati wireless poze, fisiere , sunete de apel, etc

Aveti un telefon ori o tableta cu Android si o retea wireless acasa sau la servici? Atunci AirDroid este ceea ce va trebuie daca vreti sa transferati poze/clipuri sau orice alte tipuri de fisiere intre computer si dispozitivul dvs. Android fara a utiliza cablul de date.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si suporta toate versiunile Android superioare 2.1. Dupa instalarea AirDroid nu trebuie decat sa lansati aplicatia de pe dispozitivul Android si sa apasati butonul Start. In acest moment se va crea o legatura intre telefon si computer, un fel de server web pe care veti putea utiliza pentru a transfera fisiere.

In acest scop, deschideti o fereastra in orice browser (IE, Chrome, Firefox) si introduceti in bara de adrese IP-ul din aplicatia AirDroid.

airdroid-tranfer-fisiere-android

Veti vedea o fereastra de logare. Introduceti parola oferita de AirDroid si, daca totul a decurs normal, veti fi condusi pe pagina principala a aplicatiei AirDroid.

AirDroid-android-transfer

Dupa cum puteti observa in screenshot-ul de mai sus, interfata va ofera, pe langa posibilitatea de a transfera fisiere, poze sau clipuri video (meniurile Photos, Videos, Files) si o multitudine de alte optiuni . Cea mai utila dintre ele mi se pare cea din meniul Apps ce permite instalarea unor aplicatii noi descarcate din alte “surse” decat Google Play. Tot de aici puteti dezinstala sau sterge aplicatiile instalate pe telefon.

Alte optiuni interesante: puteti trimite mesaje direct de pe computer, adauga sau edita contacte sau realiza screenshoturi. De asemenea, AirDroid reprezinta un excelent manager de sunete de apel: aveti posibilitatea de a incarca noi tonuri de apel/alarma, de a le sterge sau descarca pe cele existente sau de a seta alt sunet pentru notificari, alarme, ringtone.

AirDroid-171223

Descarca AirDroid - Google Play

mai departe..