Download Office 2013 Preview

Microsoft a lansat astazi Office 2013 Preview, o versiune de teste a popularului program de vizualizare si editare a documentelor. Office 2013 Preview poate fi descarcat gratuit de pe site-ul Microsoft: nu trebuie decat sa urmati linkul de la sfarsitul articolului, sa va autentificati cu un Windows Live ID ( ex: hotmail ) si sa descarcati programul.

Office-2013-preview
Prima schimbare majora, pe care o veti observa chiar de la lansarea oricarei aplicatii Office 2013,  o reprezinta interfata modificata radical pentru a se potrivi mai bine cu stilul Metro din Windows 8. Modificarea este benefica, interfata este mai intuitiva iar stilul imprumuta ceva din simplitatea si minimalismul implementat de Google in Google+ sau Gmail.

Download_office_2013
Cea mai importanta noutate o reprezinta insa faptul ca de acum veti putea deschide si edita documentele in format .pdf cu ajutorul Microsoft Word. Da, ati inteles bine. Documentele in format pdf pot fi modificate, editate si salvate cu Word 2013 si tinand cont de rata de piratare a produselor Office si de popularitatea acestora nu intrevad un viitor foarte roz pentru cei de la Adobe. Dar asta e o alta discutie.
Cam atat astazi despre noul Office 2013. Voi reveni zilele viitoare cu noutati pe masura ce le voi descoperi in timpul utilizarii programului.


Download Office 2013 Preview – click pe Sign up

mai departe..