Sincronizare Google Chrome intre diferite computere

Dupa cum probabil stiti, Google Chrome dispune de o facilitate extrem de interesanta si utila, ce permite utilizatorilor sa pastreze datele din Chrome sincronizate intre diferite computere sau dispozitive ce utilizeaza browserul celor de la Google. Asta include semnele de carte, istoricul navigarii, extensiile, aplicatiile, parolele salvate, temele, setarile, forumularele de autocompletare.

chrome-sincronizare

Dupa cum vedeti, nu trebuie decat sa mergeti urmati pasii din screenshot-ul de mai sus apoi sa va inregistrati cu adresa dvs. de Gmail si, indiferent de computerul la care va veti conecta, veti beneficia de toate personalizarile pe care le-ati realizat in browserul de acasa. Util, nu-i asa?

sincronizare_chrome

Google merge insa mai departe si in ultima versiune Chrome beta puteti sincroniza pana si taburile pe care le aveti deschise in Chrome la un moment dat. Astfel, cu un singur click veti putea accesa toate taburile deschise pe un alt computer sau chiar pe telefonul sau tableta dvs Android pe care aveti instalat Chrome for android beta.

[via Chrome Blog]

mai departe..

Pretty Facebook Chat–imbunatatiti chat-ul Facebook

Folositi des chat-ul de pe Facebook? Va enerveaza lipsa sa de optiuni ? Atunci veti gasi utile micile schimbari pe care le indroduce extensia pentru Chrome numita Pretty Facebook Chat!

Dupa instalare, dati un F5 pentru a reincarca pagina de Facebook, si apoi, daca deshideti o fereastra de chat veti observa modificarile: fereastra este mai mare, poate fi muata oriunde pe ecran, si in plus au fost adaugate cateva seturi de emoticons, iconite si simboluri.

emoticons_facebook_chat

Vreti mai multe optiuni? Dati click pe butonul rosu de sus, din bara de adrese si veti avea posibilitatea sa schimbati fontul cu care scrieti in chat si dimensiunea acestuia, sa modificati dimensiunea implicita a ferestrei de chat sau sa aplicati umbre ferestrei.

mai departe..