PDFZilla … convertire fisiere PDF in Word

Un notificare rapida despre o aplicatie gratuita :

PDFZilla este o aplicaţie desktop care converteşte rapid şi cu acurateţe fişiere PDF în documente MS Word perfect editabile, documente cu text formatat, documente cu text simplu, imagini, fişiere HTML, şi fişiere Shockwave Flash SWF.

PDFZilla oferă suport pentru majoritatea formatelor precum DOC, RTF, TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, TIF, HTML, SWF. PDFZilla oferă deasemenea suport şi pentru convertirea loturilor de fişiere şi pentru selectarea paginilor ce doresc a fi convertite.

pdfzilla

Programul costa in mod normal 30 USD, insa poate fi descarcat gratuit timp de cateva zile.

Download PDFZilla

mai departe..

Salvati-va contactele si sms-urile online cu Microsoft My Phone

 

microsoft_my_phone

In cazul in care sunteti posesorii unui telefon cu sistem de operare Windows Mobile (incepand cu versiunea 6.0) aplicatia gratuita Microsoft My Phone va ofera posibilitatea de a face un back-up online a contactelor, sms-urilor, fotografiilor, etc din telefonul dvs.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia de pe Microsoft Marketplace (asta in cazul in care nu o aveti preinstalata in telefon) si sa va inregistrati folosind o adresa de mail Microsoft ( hotmail, etc). Apoi puteti alege care tipul de informatii pe care doriti sa le sincronizati cu serverele Microsoft ( contacte, sms-uri, fotografii, calendar, activitati, etc).

backup_contacte_myPhone

Bineinteles este recomandat sa aveti un abonament cu transfer de date inclus, mai ales daca alegeti sa sincronizati fotografiile sau videoclipurile din telefon, insa daca doriti sa va salvati numai contactele, cantitatea de date trimisa este foarte mica ( in jur de 9 Kb la mine) asa ca nu va reprezenta un cost prea mare.

Daca doriti sa verificati datele salvate pe serverul Microsoft acesati adresa http://myphone.microsoft.com/.

mai departe..