CocaCola.. ingredientul secret

cola

mai departe..

American gangster

Un film bun, cu Denzel Washington si Russell Crowe in rolurile principale, prezinta inceputurile razboiului drogurilor in America anior '70.

Filmul este deosebit de interesant, atat prin prisma confruntarii dintre cei doi ( Washington-mafiot din Harlem, Crowe-initiatorul brigazii antidrog din New York), cat mai ales datorita faptului ca  prezinta o realitate cutremuratoare ce poate fi regasita in zilele noastre pe strazile marilor orase din Romania.

Cateva secvente din film puteti urmari in trailer-ul de mai jos, pentru descarcarea filmului American Gangster incercati aici, subtitrarea in limba romana o veti gasi cu siguranta aici.

mai departe..

Toaleta portabila...si un nume predestinat...

car-toCineva trebuia sa inventeze si asa ceva mai devreme sau mai tarziu. Ce faci daca te apuca vreo necesitate in timp ce esti in masina si nu ai timp sau nu gasesti un loc de parcare cu un WC in apropiere? Probabil ca te abtii, te inalbastresti la fata si ii blestemi pe cei de la primarie ca n-au amplasat mai multe "ecologice".

Ei bine, acum a aparut o solutie: toaleta portabila.

Inventia este extrem de simpla, consta intr-un dispozitiv destul de mic ca sa incapa intr-o valiza, facut din carton, ce poate fi ansamblat foarte usor si umplut cu hartie absorbanta. In cazul in care aveti probleme de intimitate( daca nu le-ati avea atunci n-ati avea nevoie de o toaleta portabila), dispozitivul este prevazut si cu o cortina din hartie care poate fi ridicata in jurul "utilizatorului".

Desi e conceputa de o firma din China, toaleta portabila poate fi foarte usor promovata in Romania, numele acesteia fiind foarte usor de asociat cu imagini care apar atunci cand nu te poti abtine: " Kurumarukun" (traducere libera, anagramare si proprietate intelectuala "Cu Curu maro" :D)

mai departe..