Radio online cu Radio Sure

Voi cum ascultati posturile de radio online? Pun pariu ca majoritatea dintre voi utilizati Winamp sau alte playere audio pentru a asculta posturile de radio online si pana acum cateva zile la fel faceam si eu.

Asta pana cand am dat pe net de Radio Sure, un utilitar gratuit ce permite accesarea a peste 12000 de posturi de radio online si care pe langa faptul ca faciliteaza ascultarea posturilor de radio permite si inregistrarea melodiilor. Partea frumoasa e ca la unele posturi de radio programul depisteaza automat numele melodiei asa ca nu va ramane decat sa apasati butonul “Inregistreaza” si melodia va fi salvata cu numele artistului si a piesei.

radio_online1

Un alt lucru imbucurator este faptul ca Radio Sure permite adaugarea unor posturi noi de radio ce emit online, iar interfata in limba romana simplifica foarte mult operatiunea. Pentru a adauga un post de radio nou dati click dreapta pe fereastra programului si selectati “Adauga Post Nou”. In fereastra care se deschide este esential sa introduceti numele postului de radio online si adresa pe care postul emite online. Restul informatiilor sunt optionale.

De exemplu in cazul de mai jos, intrucat Kiss FM nu era depistat automat, a fost suficient sa introduc adresa care aparea in Winamp atunci cand ascultam Kiss FM. (http://80.86.106.136:80/)

radio_online

In cazul in care doriti sa accesati rapid posturile de radio online favorite nu trebuie decat sa apasati “inimioara” din fereastra principala si sa selectati optiunea “adauga la favorite”.

Download Radio Sure

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Download Trilulilu cu TubeMaster++

Se pare ca dezvolt o obsesie pentru programele cu care se poate face download de pe Trilulilu, insa ultimele articole Trilulilu download si Descarca de pe Trilulilu, Neogen si YouTube cu DownloadHelper se adreseaza exclusiv utilizatorilor Firefox asa ca am ramas dator celor car utilizeaza Internet Explorer sau alte browsere.

Spre deosebire de solutiile anterioare, TubeMaster++ este un program de sine statator care poate downloada continut media (video/audio) de pe  majoritatea siteurilor de video sharing, inclusiv siteurile romanesti Trilulilu, 220.ro, protv, gsptv, etc, dar lucru si mai bun, programul face download si de pe siteuri “ anti-leeching” gen siteurile de muzica Last.fm sau Imeen.

TubeMaster++  este extrem de simplu de utilizat. Odata lansat, programul se “aseaza” in taskbar si depisteaza automat toate videoclipurile si melodiile care ruleaza la un moment dat in browserul dvs. In acel moment programul incepe sa descarce fisierul media iar la sfarsit va ofera posibilitatea de a salva clipul sau melodia intr-o locatie aleasa de dvs.

download_trilulilu

De obicei programul descarca fisierele video in format flv. sau mp.4 iar fisierele audio in format .mp3. In cazul in care doriti sa salvati fisierele in alt format aveti la dispozitie optiunea Convert ce ofera o multitudine de formate audio si video in care puteti converti clipurile sau melodiile.

Pe langa aceste optiuni TubeMaster++ dispune si de o functie de cautare extrem de impresionanta. Daca in ceea ce priveste cautare de videoclipuri puteti alege siteul in care sa fie efectuata cautarea, melodiile sunt cautate probabil pe siteuri aflate la marginea legalitatii si de aceea de multe ori nu veti reusi descarcarea acestora.

Download TubeMaster++

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..