Smart Desktop– …si frumos si destept…

Smart Desktop este o aplicatie extrem de interesanta ce se doreste a fi un fel de panou de pornire pentru computerul dvs. Programul integreaza un lansator de aplicatii, un utilitar de monitorizare a resurselor, faciliteaza accesul la folderele utilizate frecvent (Documents, Pictures, Videos), afiseaza vremea pentru orice locatie. De  asemenea,  afiseaza ora, calendarul, ofera o serie de shortcut-uri pentru un set de site-uri frecvent utilizate precum si o  bara de cautare cu ajutorul careia puteti efectua cautari pe Google.

Pe langa toate acestea, Smart Desktop are o interfata Aero superba, un set de iconite foarte dragute si un layout aproape perfect. In partea de sus avem o bara de navigare ce faciliteaza accesul la pagini web, wallpapere si video. Sub bara de navigatie este panoul cu prognoza meteo, ceasul si un panou care afiseaza fotografiile dvs la fel ca si Windows Sidebar. Dedesubt in partea stanga este zona destinata lansarii rapide a aplicatiilor iar in partea dreapta zona de monitorizare a resurselor: utilizarea memoriei, procesorului, a retelei, etc

smart-desktop

Smart Desktop poate fi tras si asezat oriunde pe desktop. Nu exista nici un buton vizibil pentru a inchide sau trimite in bara aplicatia. Pentru a-l inchide trebuie sa dati click drepta undeva in fereastra programului si sa selectati Exit.

mai departe..