Google va permite modificarea aspectului reclamelor AdSense mult mai simplu

In momentul de fata, daca doriti sa modificati culoarea, aspectul, dimensiunea sau alte caracteristici ale reclamelor oferite de  Google AdSense, sunteti nevoit sa  generati un nou cod ptr. reclame pe care sa il copiati si apoi sa-l introduceti in pagina dvs. web. Insa, Google s-a gandit la simplificarea acestei operatiuni, planificand ca in viitorul apropiat sa imbunatateasca metoda de modificare a aspectului reclamelor generate prin AdSense.

adsense

In viitorul sistem, utilizatorii vor avea posibilitatea de a modifica setarile AdSense prin intermediul paginii google, schimbarile efectuate reflectandu-se direct in pagina dvs web, fara a mai fi necesare operatiunile de editare a codului AdSense si a paginilor web.

Din anuntul facut de AdSense, nu reiese in mod clar  daca schimbarile vor putea fi efectuate si asupra reclamelor deja existente pe siteuri, sau daca va fi necesara generarea altor reclame prin intermediul noului sistem.

Asadar, daca sunteti posesorul unui cont AdSense, urmariti cu atentie sectiunea "Configurare AdSense", intrucat Google promite ca noile schimbari sa-si faca aparitia  intr-un interval de cateva saptamani.

mai departe..

Firefox 3 ....teme diferite in functie de sistemul de operare

placesOrganizer

Firefox 3, noua versiune a excelentului navigator web, va oferi utilizatorilor o multime de noi facilitati, printre acestea numarandu-se si un nou motor de randare precum si o noua modalitate de organizare a semnelor de carte.

Insa, probabil primele schimbari pe care le vor observa utilizatorii vor fi noile teme ce vor veni impreuna cu versiunea a 3 a Firefox, teme concepute sa se integreze din punct de vedere al aspectului in sistemul de operare pe care browserul va fi folosit.

osxTheme

De fapt, dupa cum vedeti si in imaginile de mai sus, in momentul de fata tema propusa pentru versiunea Windows Vista a Firefox 3 seamana putin cu cea nativa din Internet Explorer in timp ce, tema propusa pentru versiunea Mac OS X contine destule elemente inspirate din Safari, navigatorul web integrat in sistemul de operare a celor de la Apple.

In ceea ce priveste utilizatorii de XP, se pare ca tema Firefox 3 va fi identica cu cea propusa pentru Windows Vista, cu exceptia setului de iconite, acestea fiind diferite intre ele.

mai departe..

Modern Life

O reprezentare geniala a vietii moderne...

17346324-500-thumb

mai departe..

Cautati imagini animate(GIF)? ... Incercati GifTube.com

GifTube.com com este un serviciu online similar celui oferit de YouTube, diferenta fiind ca in loc de filme, aveti posibilitatea de a cauta imagini animate( .gif)

Site-ul ofera o functie de cautare a .gif-urilor in functie de nume si etichete, asta in cazul in care nu ati gasit imaginea animata pe care o cautati intr-una din cele 4 categorii( funny, sport, vedete, desene animate).

Daca dati un click pe butonul "adult show" veti fi condusi pe o sectiune a siteului ce contine imagini animate cu caracter sexual explicit.

Fiecare imagine animata poate fi introdusa direct intr-un site prin simpla copiere a codului ce apare in partea de jos a imaginii, asa cum puteti vedea in exemplele de mai jos.


Gifs at Giftube.com

mai departe..