Costel Busuioc a castigat finala Hijos de Babel

Costel Busuioc a castigat aseara finala concursului Hijos de Babel cu doua interpretari de senzatie a pieselor “La Traviata” si “Nessum Dorma”. Dupa cum probabil stiti premiul pus in joc este un contract cu casa de discuri SONY BMG din Spania ceea ce inseamna ca in viitorul apropiat vom avea un album Costel Busuioc pe care, desi nu obisnuiesc sa cumpar muzica, voi fi printre primii care il vor achizitiona.

In continuare va invit sa urmariti interpretarile care l-au propulsat pe Costel Busuioc pe primul loc in finala:

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Videoclip Alex feat Connect-R - Daca dragostea dispare ... videoclip si MP3

Download Alex feat Connect-R - Daca dragostea dispare

mai departe..

MyLive Signature ... creaza online semnaturi personalizate

AD6FDEB912B21C9FE18979B40F295606

Introducerea unei semnaturi personalizate "scrisa de mana" intr-un email, comentariu pe un forum sau intr-un articol pe un blog reprezinta o metoda foarte buna de a adauga o nota personala si eleganta insemnarii dvs.

Cea mai la indemana solutie pentru a realiza o astfel de semnatura digitala este sa va semnati chiar dvs. pe o bucata de hartie si apoi sa o scanati, insa nu stiu cati dintre noi ar risca sa puna o semnatura originala pe un document online.

90A9C495DEE8AA25B88845685BAC0ADCF7601329EEE41B6D7FC85E818714C1A5  simplu

O alta solutie, mult mai sigura, o reprezinta MyLiveSignature un serviciu online gratuit ce ofera utilizatorilor o metoda simpla si eficienta pentru crearea semnaturilor personalizate. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un nume, apoi sa selectati unul din cele peste 100 de tipuri de scris oferite de site. Urmeaza apoi sa alegeti culoarea textului, dimensiunea si asezarea in pagina si semnatura dvs. este gata!

examp_js_smooth

Serviciul detine si o sectiune cu plata prin intermediul careia puteti merge mai departe si sa solicitati crearea unei semnaturi animate, insa pretul este unul destul de prohibitiv (intre 20 si 25 de dolari), cel putin pentru utilizatorii din Romania.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..