Programe pentru recuperarea fisierelor sterse

delete Sunt sigur ca si dvs. vi s-a intamplat cel putin odata sa stergeti din greseala un fisier important din calculator, indiferent ca era vorba de un proiect la care lucrati, salvarile unui joc sau fotografiile facute cu prietenii in vacanta de vara.
Mie mi s-a intamplat chestia asta zilele trecute, cand din viteza, in loc sa sterg un folder cu fotografiile pe care tocmai le copiasem in alta parte, am dat Shift+Delete si s-a dus pe apa sambetei ditamai folderul cu fotografiile lu' nevasta-mea. 
Dupa ce am injurat printre dinti (ca sa nu se prinda ca am facut vreo prostie) m-am bagat imediat pe Google si am inceput sa caut programe cu care sa recuperez fotografiile sterse. Oferta de programe pentru recuperarea fisierelor sterse este extrem de mare, mai greu e sa le gasesti pe cele bune si, lucru important, gratuite.
Si, daca tot am cautat si testat cateva zeci de asemenea aplicatii, m-am gandit sa fac o lista cu programele de recuperare a fisierelor sterse care au functionat si cu care am reusit sa salvez pozele pe care le-am sters:
Glary Undelete: recupereaza fisierele sterse de pe hard disk, carduri de memorie precum si alte dispozitive externe

 • suporta hardurile FAT,NTFS, NTFS + EFS
 • recupereaza fisierele encriptate in NTFS
 • descarca Glary Undelete.
DataRecovery: aplicatia este gratuita si recupereaza destul de eficient fisierele sterse
 • functioneaza in Windows9x, Me, NT4.0, 2000, XP si Vista
 • suporta FAT12, FAT16, FAT32 si NTFS
 • descarca DataRecovery.
Recover Files 2.1 : gratuita, compacta, practica cu o interfata intuitiva
 • recupereaza fisierele de pe toate majoritatea dispozitivelor de stocare date
 • ofera si o versiune portabila ( fara instalare)
 • descarca Recover Files 2.1
Recuva - aceleasi facilitati de recuperare a datelor ca majoritatea programelor prezentate anterior
 • aplicatia poate fi folosita nu numai pentru recuperarea fisierelor sterse de pe hard diskurile computerelor ci si a datelor de pe carduri de memorie, camere digitale, flash-uri USB
 • descarca Recuva
In cazul in care programele de mai sus nu reusesc sa va recupereze fisierele, iar datele pierdute sunt importante pentru dvs., recomandarea mea este sa incercati la una dintre firmele specializate in recuperarea datelor.
Din experienta mea, una dintre cele mai bune firme de profil este BIT DATA RECOVERY la care puteti apela accesand link-ul www.recuperaridate.ro


>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

YouConvertit: convertire fisiere online

YouConvertit este un serviciu web ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a convertiti online majoritatea tipurilor de documente, imagini, fisiere audio sau video.

2285017000_6cdd3c6bb7

Convertirea fisierelor se face extrem de simplu: trebuie doar sa introduceti adresa dvs. de email, sa selectati fisierul din calculator pe care doriti sa-l convertiti si sa specificati formatul in care doriti sa convertiti fisierul respectiv. In cateva minute veti primi un email de la YouConvertit in care veti gasi link-ul de unde puteti descarca fisierul convertit .

De asemenea, daca doriti sa descarcati si/sau sa convertiti un videoclip de pe YouTube intr-unul din formatele video suportate de site ( 3GP ASF AVI FLV MOV MP4 MPEG MPG ), exista si o sectiune a site-ului "Convert Online Video" care permite acest lucru.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Babi Minune inainte de a deveni vedeta

Nu le prea am eu cu manelele asa ca probabil ca pana sa ma trezesc eu multi dintre voi ati auzit deja de Babi Minune - noua stea a manelelor romanesti.

Ceea ce m-a determinat sa scriu despre el este faptul ca am vazut pe YouTube un videoclip cu Babi Minune inainte de a deveni mare vedeta pe la Taraf TV sau pe unde se mai asculta manele si m-a impresionat felul in care arata tiganasul: boschetar sadea, parca scos atunci din gaura de canal.

Videoclip Babi Minune boschetar

Trebuie insa sa recunosc ca Babi Minune are voce de manelist si ca cei care l-au promovat, pe langa faptul ca probabil castiga bani buni de pe urma lui, au facut si o fapta buna oferidu-i pustiului posibilitatea de a scapa din mizeria in care traia.

mai departe..