µTorrent 1.7.6 ... mic dar puternic

10464daa368b040cbdbdd06e627449d5_full

Nu cred ca se poate spune despre µTorrent ca este cel mai complet program pentru descarcarea de pe torrente, insa cu siguranta este cel mai mic si mai compact.

Cu cei numai 214 kB pe care ii ocupa, µTorrent este destinat utilizatorilor fara pretentii care nu vor sa se incurce in setari complicate si care isi doresc ca programul sa execute simplu si rapid operatiunea pentru care a fost creat: descarcarea de pe torrrente.

Aceia dintre dvs. care nu se descurca prea bine in limba engleza au posibilitatea de a descarca de pe site-ul aplicatiei un pachet de traduceri care, printre alte 50 de alternative, ofera si traducerea in limba romana.

2008-01-17_233127

Pentru instala traducerea trebuie doar sa copiati fisierul utorrent.lng in locatia in care ati instalat aplicatia (de obicei C:\Program Files\uTorrent) si apoi  sa accesati butonul de preferinte si din meniul General- Language sa selectati limba romana.

2008-01-17_233545

Descarca µTorrent

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..

Wyclef Jean ft Akon - Sweetest Girl

Download Wyclef Jean feat. Akon - Sweetest Girl.mp3

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Descarca filme de pe YouTube, Trilulilu, Neogen cu Magic's Video - Downloader

Am mai vorbit despre aplicatia online de pe magic-imv.ro ce permite descarcarea filmelor gazduite pe principalele siteuri video din Romania si din strainatate.

Ce nu v-am spus atunci este ca Mihai Iorga, cel care a conceput aplicatia, a creat si o extensie Firefox cu ajutorul careia utilizatorii excelentului navigator web au posibilitatea de a face download de pe YouTube, Trilulilu, Neogen, etc intr-un mod mult mai usor.

Extensia Firefox Magic's Video - Downloader poate fi descarcata de pe site-ul oficial Firefox; dupa instalare, in bara de jos a Firefox, veti vedea o sageata de culoare verde, a carei apasare va deschide o fereastra noua unde veti gasi linkul de download a filmului pe care tocmai il vizionati pe unul din siteurile mentionate mai sus.

 Magic's Video - Downloader

Filmul descarcat poate fi vizionat cu FLV Player insa, daca doriti sa-l vizualizati si in alte media playere, puteti folosi unul din programele pentru convertirea fisierelor video pe care le-am prezentat pe acest site.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..