StartMenu8 ... inlocuire interfata Metro in Windows 8

Una din schimbarile majore pe care le introduce Windows 8 o reprezinta noul ecran de start, interfata Metro. Desi inovatoare si interesanta din punct de vedere vizual, multi utilizatori s-au plans de faptul ca este dificil sa te obisnuiesti cu noul aspect si au cautat metode de a inlocui interfata si de a se intoarce la meniul de start clasic din Windows.
Astfel au aparut o multime de aplicatii care incearca sa simuleze meniul Start clasic si sa ofere utilizatorilor experienta cu care sunt obisnuiti.

StartMenu8 este una dintre aceste aplicatii, insa spre deosebire de majoritatea ofera o optiune extrem de utila: posibilitatea de a dezafacta complet interfata Metro si de a o inlocui permanent cu meniul Start.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click dreapta pe butonul Start si sa selectati ambele optiuni, la fel ca in imaginea de mai sus. In acest fel atunci cand veti reporni computerul interfata Metro nu va mai fi lansata si veti ajunge direct in modul Desktop, cu butonul clasic de Start afisat in locul in care suntem obisnuiti.
Download StartMenu8 .

mai departe..