Videoclip Push - Enrique Iglesias ft. Lil Wayne

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

www.Accelr8.ro ... castiga un Audi R8 la noua campanie promotionala Kent

accelr8_2

www.accelr8.ro este site-ul celei mai noi promotiii Kent, locul unde puteti castiga un Audi R8 precum si multe alte premii prin simpla introducere a codului unic gasit intr-un pachet de tigari.

Regulamentul promotiei poate fi citit si pe site-ul accelr8.ro insa este destul de stufos si complicat asa ca mai reproduc mai jos citatul care reglementeaza modul prin care puteti castiga un Audi R8.

La fiecare 3 coduri valide (indiferent daca acestea au generat unul din castigurile instant sau nu, respectiv, indiferent daca s-au trimis prin SMS sau au fost inregistrate pe website-ul promotiei), participantul va primi garantat cate o sansa in tragerea la sorti pentru Marele Premiu, un autoturism Audi R8. Odata cu primele 3 sanse, participantul va primi garantat si cate un pachet de optiuni Audi, respectiv un pachet care contine wallpapere si ringtones in limita a 3 astfel de pachete. Asadar, la cel de-al 3-lea, al 6-lea si al 9-lea cod valid trimis prin SMS sau inregistrat pe website-ul www.accelr8.ro, participantul va primi garantat cate o sansa in tragerea la sorti din finala, cate un pachet de optionale pentru customizarea Marelui Premiu si cate un pachet de wallpapers si ringtones. Pentru a putea beneficia de pachetele de optionale pentru Audi castigate, participantul trebuie sa-si creeze un cont pe website-ul www.accelr8.ro si sa-si customizeze masina. Castigatorul Marelui Premiu isi va primi masina conform cu caracteristicile celei din contul sau, respectiv asa cum si-a customizat-o pe site. Daca acesta nu si-a utilizat optiunile castigate, va intra in posesia unei masini cu dotari standard.

Site I accelr8.ro

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..