Urari de Paste, SMS-uri de Paste, statusuri de Paste

Poti face spam pentru motoarele de cautare si sa-ti pastrezi statutul de blogger respectabil? Marius Sescu ne arata ca se poate, numai ca trebuie sa fii destul de ingenios pentru a incerca macar sa nu creezi impresia ca urmaresti doar atragerea vizitatorilor de pe motoarele de cautare.

In urma unei discutii cu dece, lansez o provocare. Cine dintre bloggerii celebri va scrie primul post care sa contina bolduit, “mesaje de pasti, felicitari de paste, sms-uri dragute de paste”?
Sursa

Omul nu face altceva decat sa-l citeze pe Arhi, sa bolduiasca cuvintele cheie si, daca ne uitam la rezultatele de pe trafic.ro vedem ca ideea a avut succes, termenii mesaje de pasti, felicitari de paste, sms-uri dragute de paste generand cel mai mare numar de vizitatori ajunsi pe site prin intermediul motoarelor de cautare.

Bilzone.ro preia ideea, o duce mai departe si baga si niste tag-uri sugestive, iar eu ma gasesc sa-i citez pe cei doi si bolduiesc cat mai mult posibil, poate, poate ii depasesc in topul cautarilor Google pentru termenii sus-mentionati :D ( observati ca totusi nu le-am mai scris odata )

mai departe..

iPhone PC Suite 1.0.6 ... program pentru sincronizare iPhone - Windows

iPhone PC Suite este un program gratuit ce permite conectarea unui iPhone sau iPod Touch la calculatoarele cu sistem de operare Windows si care ofera utilizatorilor iPhone posibilitatea sa editeze, salveze sau sa-si sincronizeze datele de pe terminalele mobile cu PC-urile lor.

Interfata grafica este extrem de simpla, compusa numai din iconite ceea ce face ca aplicatia sa poata fi utilizata extrem de usor si intuitiv. Optiunile pe care le ofera iPhone PC Suite sunt extrem de diversificate, asa ca in continuare voi prezenta cateva din cele care mi s-au parut cele mai utile:

2286297826_c0ab87807d
 

Finder: un manager de fisiere extrem de util,  permite stergerea, copierea, mutarea oricarui tip de fisiere de pe calculator pe iPhone

2286361828_721e9b75b2

Photos: permite incarcarea, transferul de imagini, mutarea si descarcarea fotografiilor de pe iPhone pe computer.

2286436928_8bbb2ab68e

ITunes: spre deosebire de aplicatiile similare pentru Mac, ofera posibilitatea de a descarca melodiile din iPhone si iPod Touch pe calculator.

2285648563_e72a84a8cc

Backup : permite crearea unei copii de rezerva a datelor importante de pe iPhone si salvarea acesteia pe calculator.

2286436852_ac2b5c9007

iPhone PC Suite nu necesita instalare. Trebuie doar sa descarcati fisierul, sa-l dezarhivati si sa urmati instructiunile care apar pe ecran dupa conectare. De asemenea trebuie sa aveti instalat Microsoft .NET Framework Version 2.0.

Update: In timp ce scriam acest articol am constatat ca iPhone PC Suite s-a updatat automat si a ajuns acum la versiunea 1.0.6. Dupa cate vad exista ceva schimbari la nivel de interfata si au aparut unele optiuni suplimentare, dar despre ele voi scrie intr-un articol ulterior.

iphone PC suite 1.0.6jpg

 

 Download iPhone PC Suite - versiunea 1.0.4 (dupa lansare se va actualiza automat la versiunea 1.0.6)

mai departe..