DesktopTopia ... super wallpapere gratuite

2008-04-11_013659

Pentru aceia dintre dvs. care stau in fata calculatorului timp de ore intregi, o aplicatie care sa schimbe automat wallpaper-ul de pe desktop poate reprezenta o solutie excelenta de a alunga monotonia. Daca aceasta aplicatie vine cu propria sa colectie de wallpapere superbe atunci probabil va deveni in timp unul dintre programele dvs. favorite.

DesktopTopia este un program gratuit, disponibil pana acum ceva timp doar contra cost si numai pentru utilizatorii de Mac, a carui instalare ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o excelenta colectie de wallpapere gratuite gazduite pe siteul ce poarta acelasi nume.

2008-04-11_010017

Setarile sunt foarte simple si usor de configurat: puteti stabili daca doriti ca aplicatia sa fie lansata odata cu pornirea calculatorului, intervalul de timp dupa care wallpaper-ul va fi schimbat, precum si tipul de wallpapere care va fi afisat pe desktop-ul computerului dvs.

Desi in mod normal DesktopTopia nu permite descarcarea wallpaper-elor, daca va place deosebit de mult unul dintre ele si doriti sa-l utilizati permanent fara a mai fi nevoiti sa lansati aplicatia, puteti apela la urmatoarea solutie:

  1. click drepta pe un spatiu liber pe desktop si selectati Proprieties
  2. selectati tabul Desktop
  3. marcati cu mouse-ul imaginea cu denumirea "background" si apasati butonul Browse
  4. copiati imaginea "background" din fereastra care se va deschide intr-o alta locatie de pe calculator.
  5. redenumiti imaginea dupa preferintele dvs. pentru ca ati obtinut wallpaper-ul pe care il doreati
2008-04-11_012514

mai departe..