WallpaperMaker.net ... creati-va propriile wallpapere

2007-12-28_170858

Cu ceva timp in urma vorbeam despre Desktop Nexus si VistaChamp, doua siteuri ce gazuiesc si ofera spre download sute de imagini de fundal pentru desktop-ul dvs.

Daca insa nu sunteti multumiti cu imaginile pe care le gasiti acolo si doriti sa incercati sa va creati propriile dvs. wallpapere atunci cu siguranta ca veti fi interesati de WallpaperMaker.net, un site care va permite sa va alegeti una din numeroasele imagini de fundal puse la dispozitie pe care apoi sa o personalizati.

3048  55791

4574 09

Personalizarea se realizeaza prin adaugarea unor noi mini imagini reprezentand obiecte sau fotografii unor vedete, dimensiunea si pozitionarea acestora pe imaginea de fundal realizadu-se extem de usor prin intermediul editorului grafic oferit de site.

Dupa teminarea operatiunilor de modificare si stabilirea dimensiunii pe care doriti sa o aiba wallpaper-ul veti fi condusi intr-o noua fereastra de unde puteti descarca imaginea(click dreapta, Save image as..)

Site: WallpaperMaker.net

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

AVG Pro 7.5 ...download gratuit pentru o perioada limitata

press_logo_avg_m

Versiunea profesionala a cunoscutei aplicatii antivirus a fost oferita pentru download gratuit pentru o perioada limitata de timp.

In timpul ofertei, care expira la 17.01.2008, aveti posibilitatea de a descarca gratis versiunea full a AVG Pro 7.5 atat timp cat nu folositi in scopuri comerciale si il utilizati numai pe un singur calculator.

Daca deja utilizati una din versiunile gratuite a AVG Antivirus atunci sunteti familiarizati deja cu multiplele sale optiuni de protectie, posibilitatea de a folosi in mod gratuit versiunea profesionala a aplicatiei fiind in mod sigur o oferta pe care nu o puteti rata mai ales ca in mod normal ar trebui sa platiti pentru ea aproape 30$.

Site-ul de pe care puteti descarca aplicatia este extrem de lent asa incat l-am urcat pe divshare de unde il puteti descarca la o viteza decenta.

Download AVG Pro 7.5 Free

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..