Sizer ... redimensioneaza ferestrele din Windows

Sizer este un mic utilitar ce ofera utilizatorului posibilitatea de a redimensiona ferestrele aplicatiilor din Windows, permitand si redimensionarea ferestrelor aplicatiilor ce in mod normal nu ofera aceasta optiune.

Aplicatia poate fi accesata prin intermediul iconitei din bara de unelte, printr-un click deapta pe butonul de marire a ferestrelor sau prin click dreapta pe bara superioara a unei ferestre.

Sizer pune la dispozitie 3 dimensiuni prestabilite (640x480, 800x600, 1024x768) insa utilizatorul poate stabili noi profile cu dimensiunile sale preferate pentru ferestre.

2008-01-03_023739

De exemplu, datorita faptului ca latimea campului pentru articole din site-ul pe care il cititi este de 480 pixeli, capturile de ecran pe care le fac nu trebuie sa depaseasca aceasta dimensiune, asa ca, am stabilit un nou profil pentru Sizer ce imi permite sa fac capturi ale diferitelor aplicatii astfel incat imaginile rezultate sa nu depaseasca dimensiunile si sa fiu nevoit sa le maresc sau sa le micsorez.

Download Sizer

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

 

 

mai departe..

Download Firefox 3 beta 2

Dupa ceva mai bine de o luna de la lansarea primei versiuni beta a Firefox 3 , cei de la Mozzila dau drumul spre testare unei noi versiuni ce contine cateva imbunatatiri majore.

Noi facilitati pentru bara de adrese

2008-01-03_014615

Cautarea instantanee in bara de adrese devine mult mai simpla datorita aparitiei unui rand suplimentar. Primul dintre ele indica titlul site-ului in timp ce al doilea indica adresa URL, fiecare dintre randuri fiind reprezentate in culori diferite.

Termenii cautati sunt acum evidentiati prin ingrosarea caracterelor si, daca printre rezultatele cautarii apar site-uri aflate printre semnele dvs de carte acestea vor fi marcate cu o steluta pentru o identificare mai usoara.

Optiuni de cautare mai performante

Acum aveti posibilitatea de a efectua cautari in istoria navigarii, printre etichete, semne de carte cu ajutorul unei noi interfete ce va permite sa stabili dvs. ce anume si unde doriti sa cautati.

O mai buna compatibilitate cu extensiile Firefox

Firefox 3 beta 2 a imbunatatit compatibilitatea cu extensiile, majoritatea extensiilor populare oferind acum versiuni pentru Firefox 3.

Download Firefox 3 beta 2 ( limba romana)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..